روحالله ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: در حال حاضر ۸۵ درصد واحدهای صنعتی شهرکها و نواحی صنعتی استان قم در حال فعالیت و تنها ۱۵ درصد این واحدها غیرفعال هستند که از نظر صنعت جهانی نیز کاملا طبیعی است.
معاون برنامهریزی شهرکهای صنعتی استان قم در بیان دلیل غیرفعالی برخی واحدها اظهار کرد: دلایل مختلفی همچون فقدان تکنولوژی مناسب، تغییر الگوی مصرف مردم و اشباع بازار، کمبود نقدینگی، اختلاف شرکا، نبود قدرت رقابتی به دلیل ضعف دانش مدیریتی وغیره در این امر دخیل هستند.
وی در رابطه با تأثیر شیوع ویروس کرونا در تعطیلی برخی واحدها خاطرنشان کرد: کرونا بازار برخی از واحدهای صنعتی را با مشکل مواجه نموده است که مهمترین صنعت و خوشه درگیر با این پاندمی خوشه سوهان استان می باشد.
ابراهیمی در تشریح حوزه فعالیت واحدهای شهرکهای صنعتی استان قم عنوان کرد: واحدهای بهرهبردار صنعتی در شهرکهای صنعتی در ۷ دسته اصلی شامل، شیمیایی، فلزی، غذایی، سلولزی، کانی غیرفلزی، برق و الکترونیک و نساجی مشغول فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: در شرکت شهرکهای صنعتی استان قم در سال جاری یکی از اهداف اصلی معاونت صنایع کوچک، بازفعالسازی حداقل ۳۰ واحد صنعتی از طریق عارضهیابی و تعریف پروژههای بهبود از طریق مناسبترین زیرساخت موجود در شهرکهای صنعتی یعنی کلینیک صنعتی شهرک شکوهیه می باشد.
معاون برنامهریزی شهرکهای صنعتی استان قم ادامه داد: همچنین افزایش راندمان واحدهای صنعتی موجود در شهرکهای صنعتی استان به طور ویژه از طریق مشاوران خبره موجود در کلینیک مذکور دنبال می گردد.
وی در خصوص میزان اشتغال ایجاد شده توسط واحدهای فعال شهرکهای صنعتی گفت: بیش از ۹۰درصد واحدهای صنعتی استان در شهرکها و نواحی صنعتی با اشتغال حدود 27 هزار و 417 نفر مشغول فعالیت می باشند.
ابراهیمی عمده مشکلات واحدهای صنعتی را مربوط به بحثهای مالیاتی و بیمه تامین اجتماعی ( بیشتر در قیمت تمام شده محصولاتشان) دانست و ادامه داد: همچنین در صورت فعال نمودن واحدهای غیرفعال موجود در این برنامه حداقل ۱۵۰ نفر اشتغالزایی جدید مستقیم در استان صورت می پذیرد.
انتهای پیام
نظرات