• چهارشنبه / ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400063123824
  • خبرنگار : 50225

نماینده ولی فقیه در خوزستان:

اسلام با کار کردن زن مخالف نیست اما باید بستر آن فراهم شود

اسلام با کار کردن زن مخالف نیست اما باید بستر آن فراهم شود

ایسنا/خوزستان نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: هرگز اسلام با کار کردن زن مخالف نیست بلکه باید بستر آن فراهم شود و در زمینه‌های مختص بانوان فعالیت کنند.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد در دیدار با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده که امروز (۳۱ شهریورماه) در اهواز انجام شد، با تسلیت ایام اربعین حسینی و تبریک هفته دفاع مقدس اظهار کرد: زمانی که تاریخ مطالعه می‌شود می‌بینیم کنار هر مرد موفق یک زن موفق قرار دارد؛ حضرت خدیجه(س) کنار حضرت محمد(ص)، حضرت فاطمه(س) کنار امیرالمومنین(ع) و وجود زینب کبری(س) در حادثه عاشورا نشان‌دهنده این واقعیت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: نقشی که زن در جامعه ایفا می‌کند بی‌بدیل است؛ مسئولیت تربیت فرزند در سبک زندگی اسلامی از مهم‌ترین رسالت‌های بانوان بزرگوار است.

موسوی‌فرد با اشاره به تاثیر زن در ساخت جامعه و مرد، بیان کرد: در کتاب حماسه حسینی که نقش اهل بیت(ع) در عاشورا تبیین می‌شود، شاهد اثرگذاری بانوان در جامعه هستیم.  به حادثه عاشورا نگاه کنیم نمونه‌های فراوان چنین زنانی را می‌بینیم.

وی به نقش برجسته بانوان در انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: رسالت اولیه زنان، پرداختن به خانواده، تربیت فرزند و اثرگذاری بر همسر است. 

نماینده ولی فقیه در خوزستان افزود: هرگز اسلام با کار کردن زن مخالف نیست بلکه باید بستر آن فراهم شود و در زمینه‌های مختص بانوان فعالیت کنند. 

وی با اشاره به افزایش آمار طلاق در مدت اخیر تصریح کرد: آماری ارائه شده است مبنی بر اینکه در تهران از هر دو ازدواج یک مورد به طلاق ختم می‌شود که  اگر صحت داشته باشد، آمار تکان‌دهنده‌ای است.

موسوی‌فرد افزود: در دوران پدران و مادران ما، زنان تحصیل نمی‌کردند و برخی مدرسه نیز نمی‌رفتند اما به محض اینکه پیوند ازدواج ایجاد می‌شد، دیگر طلاق مطرح نمی‌شد اما با کمال تاسف هر چه تحصیلات بالاتر رفته است، این بخش از پیکره خانواده نتوانسته است کانون خانواده را مستحکم کند. 

وی بیان کرد: بخشی از ناهنجاری و بزهکاری، مربوط به بانوان و بخشی مربوط به فرزندآوری است. در بخشی از ایران توجه ویژه‌ای به فرزندآوری می‌شود اما بین بانوان تابع ولایت کمتر دیده می‌شود. امروزه زنان دو سه فرزند یا اگر هنر کنند چهار فرزند به دنیا می‌آورند که جای تاسف است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: یکی از عوامل این مساله، اشتغال بانوان است. نمونه‌های موفقی از زنان شاغل با فرزندآوری خوب داریم اما یکی از عوامل کاهش فرزندآوری در کشور، اشتغال زنان است زیرا فکر می‌کنند فرزندآوری مزاحم کارشان است که باید برای این موضوع فکری شود. 

وی افزود: یکی از دانشجویان زن به دلیل سختی درس می‌خواست جنین خود را سقط کند؛ البته یک نفر، ملاک و معیار نیست اما در این قسمت برجسته است که باید به این موضوع توجه شود.

موسوی‌فرد با بیان اینکه نیمی از پیکره اجتماع را زنان تشکیل می‌دهند بنابراین در امور زنان کار فراوان است، گفت: ۳۳ هزار زن بی‌سرپرست در خوزستان داریم که آمار خیلی بالایی است و شاید از تهران بیشتر باشد و باید در این راستا برنامه ریزی شود تا بانوان به رسالت اصلی خود که تربیت جامعه اسلامی و انسانی است، بیشتر توجه کنند.

وی بیان کرد: نگاه ما نگاه شهید مطهری است. تفاوت جامعه اسلامی و غیر اسلامی در حریم است. امیدوارم بستری فراهم شود که در انقلاب اسلامی، شاهد رشد و تعالی و رسیدن به قله رفیع باشیم. 

به گزارش ایسنا، رضا نجاتی معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان نیز در این دیدار اظهار کرد: توجه به خوزستان به معنی توجه به خاطرات ایثار و شهادت و مردم ولایت‌مدار استان است. استان خوزستان دروازه ورود تشیع و مهد علما و روحانیون بزرگ است و امیدواریم حضور خانم خزعلی مایه برکت به ویژه برای بانوان خوزستانی که در دفاع مقدس، پیروزی انقلاب و دفاع از حریم ولایت تاثیر بسزایی داشته و دارند، شود.

وی افزود: توجه به این قشر باید بیشتر شود تا تغییرات بنیانی و اساسی در این حوزه رخ دهد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha