دکتر مجتبی کلانتر در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت قرمز شوشتر اظهار کرد: وضعیت بیماری در شوشتر به ثبات رسیده است و امیدواریم در روزهای آینده از قرمز به نارنجی تبدیل شود.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۵۰ بیمار در بخشهای عادی و ۱۵ بیمار در بخشهای ویژه بیمارستان خاتم الانبیاء بستری هستند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر با بیان اینکه همچنان میزان ابتلا به بیماری زیاد است، گفت: آنچه ما را نگران میکند این است که همچنان میزان مراجعه برای دریافت داروی رمدسیویر به صورت سرپایی زیاد است.
وی افزود: این پیک بسیار وحشتناک بود و در حال حاضر نیز ۴۰ تا ۵۰ روز با پیک بعدی فاصله داریم بنابراین همه تلاشمان برای افزایش پوشش واکسیناسیون است تا با آمادگی بیشتری با پیک بعدی مواجه شویم.
کلانتر با بیان اینکه ۴۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال شوشتر یک دوز واکسن را دریافت کردهاند، بیان کرد: باید پوشش واکسیناسیون در هر دو دوز به ۶۰ تا ۷۰ درصد برسد؛ هر چند این کار بسیار سخت است. در این راستا حدود ۸۵ مرکز واکسیناسیون در حال فعالیت هستند یعنی علاوه بر راهاندازی مراکز تجمیعی، همه مراکز و خانههای بهداشت در حال واکسیناسیون هستند.
وی افزود: انتظار داشتیم میزان استقبال مردم از واکسن بسیار بیش از این باشد. در برخی نقاط استقبال مردم از واکسن ضعیف است که امیدواریم با تصمیمات گرفته شده و راهکاراهای ارائه شده، در روزهای آینده بتوانیم میزان پوشش واکسیناسیون را افزایش دهیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: برای ترغیب مردم به واکسیناسیون باید تصمیماتی در سطح کشور از جمله ارائه کارت ملی برای دریافت برخی خدمات، اتخاذ شود.
انتهای پیام
نظرات