• یکشنبه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400062820589
  • خبرنگار : 30054

کابینت های آشپزخانه از جنس MDF، همه ی چیزهایی که باید راجع به آن بدانید…

کابینت های آشپزخانه از جنس MDF، همه ی چیزهایی که باید راجع به آن بدانید…

اگر تصمیم دارید با بودجه ای پایین آشپزخانه منزل خود را ارتقاء دهید، حتما تخته فیبر با چگالی متوسط MDF یکی از انتخاب های اصلی شما خواهد بود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وندور لیست ایران، شاید تخته های MDF نسبت به چوب دوام کمتری داشته باشند اما معمولا با قیمت پایینی در بازار عرضه می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تخته های MDF و اینکه آنها ارزش تهیه کردن را  دارند یا خیر، ادامه مقاله را مطالعه نمایید.

فهرست مطالب این پست وندور لیست ایران

  • تخته MDF چیست؟ 
  • کابینت های تخته فیبر با چگالی متوسط
  • کابینت چوبی یا کابینت MDF
  • تکمیل ساخت تخته MDF با چگالی بالا 
  • قیمت  متوسط کابینت های آشپزخانه از جنس MDF
  • مزایا و معایب کابینت MDF

ارتباط با ما

تهران – یوسف آباد ، خیابان بیستون ، جنب ۲ / ۱ ، پلاک ۶۲ طبقه دوم واحد ۴
شماره مستقیم کارشناس : ۰۹۱۲۲۲۵۰۶۱۷
شماره تماس دفتر : ۰۲۱۸۶۱۲۶۵۰۱
ساعت پاسخ گویی : ۹ الی ۱۸
ایمیل سازمانی : info@vendorlistiran.com 

تخته MDF چیست؟ 

MDF تخته مخصوص مهندسی شده ای است که از براده های چوب سخت و نرم (مانند خاک اره) چسبیده شده به هم توسط چسب یا رزین ساخته می شود. مواد اولیه و فرایند تولید این تخته ها باعث می شوند نسبت به چوب ها وزن بیشتری داشته باشند؛ اما از طرفی دیگر معمولا این تخته ها سطح صافی دارند که برای کابینت های رنگ شده مناسب هستند.

کابینت های تخته فیبر با چگالی متوسط

کابینت های MDF  با چگالی متوسط که گاهی اوقات به عنوان تخته فیبر نیز شناخته می شود، جایگزین به صرفه ای برای کابینت های چوب خالص همچون چوب بلوط، گیلاس یا افرا هستند. اگر تصمیم دارید کابینت های آشپزخانه تان را رنگ کنید، تختهMDF  جایگزین مناسبی برای چوب خواهد بود.

کابینت چوبی یا کابینت MDF

یکی از مهم ترین مزایای چوب خالص نسبت به تخته MDF مقاومت بیشتر و دوام بالاتر است. رنگ طبیعی چوب پس از این که بریده شد باقی می ماند و رگه های رنگی روی آن ایجاد می شود که کابینت های آشپزخانه شما را زینت می بخشد. خراش ها و فرورفتگی هایی که روی کابینت چوبی ایجاد می شوند به راحتی با استفاده از کاغذ سنباده قابل تعمیر هستند. یکی از معایب چوب این است که  با نوسانات طبیعی دما منبسط و منقبض می شود. کابینت های رنگ شده نیز ممکن است پس از مدتی رنگشان ترک بردارد.
تخته های MDF در برابر تغییرات دمایی و رطوبت مقاومت خوبی دارند؛ همچنین این تخته ها سطح صاف و صیقلی دارند که به همین جهت برای کابینت های رنگ شده مناسب هستند. این تخته به علت رزینی که براده های چوب را به هم متصل می سازند در مقابل آفات و حشرات مقاوم عمل می کنند.

یکی از مهم ترین مزایای کابینت های آشپزخانه از جنس MDF این است که معمولا در بازار با قیمت پایین تری عرضه می شوند.
از آنجایی که این تخته ها برجستگی ندارند و مایعات را به خود جذب می کنند، معمولا کثیف نمی شوند. اگر این تخته ها به درستی آب بندی  نشوند پس از خیس شدن باد کرده و یا نرم می شوند. فرو رفتگی و خراش های ایجاد شده روی تخته  قابل تعمیر نیستند و برای همیشه باقی  می مانند مگر اینکه کابینت خود را تعویض کنید. ذرات چوبی که تخته های MDF را تشکیل می دهند توانایی نگهداری پیچ را همانند چوب خالص ندارند.
نکته: در صورتی که قصد دارید از چوب برای کار تزئینی و منبت کاری استفاده کنید، چوب MDF گزینه ی مناسبی است زیرا به راحتی توسط اره مویی بریده می شود.

تکمیل ساخت تخته MDF با چگالی بالا 

از آنجایی که تخته های MDF با چگالی  بالا از ذرات چوب مهندسی شده ساخته می شوند و از هرگونه تکه چوب یا لکه ای که آن را زشت کند عاری هستند. اکثر لکه های ایجاد شده روی این تخته ها ناشی از خیس شدن هستند زیرا تخته های فیبر مایعات را جذب کرده و ورم می کنند؛ این اتفاق باعث می شود محصول به طور کلی غیر قابل استفاده شود.
البته، سطح صاف و صیقلی این تخته چوب ها مناسب رنگ کردن است. قبل از اینکه تخته چوب رنگ شود، حتما باید سطح تخته طوری پوشیده شود که از ورود آب به درون تخته جلوگیری شود.

قیمت  متوسط کابینت های آشپزخانه از جنس MDF

هزینه ی متوسط تهیه ی کابینت های MDF بر اساس متر مربع براورد می شود؛ با افزایش ضخامت تخته قیمت آن نیز افزایش می شود. با این حال،  تخته های MDF یکی از ارزان ترین گزینه های در دسترس است. قیمت این تخته ها تقریبا یک سوم تخته های چوب خواهد بود. اگرچه کابینت های MDF نسبت به چوب خالص مقرون به صرفه تر هستند، به همان اندازه مقاومت داشته و درصورتی که به درستی از آنها مراقبت شود می توانند به اندازه چوب خالص دوام داشته باشند.
نکته: برای اینکه کابینت های MDF خود را شست و شو کنید، ابتدا از یک پارچه خشک برای تمیز کردن گرد و خاک استفاده کنید. سپس چند قطره مایع ظرف شویی را در آب گرم حل کرده و سطح آن را با این محلول بشویید. البته مواظب باشید هنگام شست و شو از آب زیادی استفاده نکنید. پس از شست و شو با استفاده از یک پارچه ی تمیز و نم دار لکه های مایع ظرف شویی را از روی سطح کابینت تمیز کنید، سپس با پارچه خشک رطوبت روی کابینت را بگیرید تا از ایجاد خسارت به کابینت ها جلوگیری شود.

برای دانلود و مطالعه ادامه مقاله کابینت آشپزخانه  کلیک کنید

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha