سیدرحیم سیدپور در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۱۵ تا ۲۰ بیمار با علائم تب و لرز و به صورت سرپایی به بیمارستان نوشهر مراجعه می کنند که خیلی از این افراد نیاز به بستری ندارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۲ بستری در بیمارستان شهید بهشتی نوشهر در بخش ویژه کرونا و آی سی یو بستری هستند، افزود: این بیماران نیز خوشبختانه مشکل خاصی ندارند در حالیکه تا دو هفته قبل وضعیت بیماران حاد و تعداد آنها زیاد بود.
مدیر شبکه بهداشت نوشهر با ابراز گلایه از وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی توسط شهروندان نوشهری گفت: در حال حاضر تنها ۴۰ درصد مردم شهرستان، شیوه نامه های بهداشتی را رعایت می کنند که این میزان رضایت بخش نیست و بنابراین باید منتظر عواقب این بی توجهی و عادی انگاری بود.
سیدپور تصریح کرد: بر اساس مطالعات سازمان بهداشت جهانی پیک ششم کرونا از اوایل آبان ماه خواهد بود که اگر رفتارهای غیر بهداشتی ادامه یابد پیک ششم اتفاق خواهد افتاد.
وی ماسک نزدن را یکی از مهمترین راه های ابتلای افراد به کرونا دانست و تاکید کرد: تمامی افرادی که حتی هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کردهاند، باید ماسک بزنند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند و از ازدحام و دورهمی و حضور در مراسم پرتعداد و فضاهای سربسته بپرهیزند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر، خاطرنشان کرد: تمام سیاستگذاری ها بر این است تا پایان آذرماه همه گروه هدف یعنی بالای ۱۸ سال واکسینه شوند که این امر می تواند در روند ابتلا و کاهش میزان مرگ و میر تاثیرگذار باشد.
سیدپور با اشاره به اینکه تاکنون ۸۰ هزار دوز واکسن تحویل شهرستان شده است، افزود: از این میزان ۳۰ هزار نفر دو دوز کامل را دریافت کردند و ۲۰ هزار نفر نیز یک دوز را دریافت کرده اند که با این عدد حدود ۳۰ درصد گروه هدف واکسن را دریافت کرده اند.
وی میزان تخصیص واکسن به شبکه بهداشت نوشهر را ناکافی دانست و گفت: شهرستان نوشهر به واسطه توریستی بودن و وجود بندر و دانشگاه علوم دریایی دارای افراد غیر بومی است که در این شهرستان اقامات دارند اما نامشان در لیست سامانه پزشک خانواده ثبت نشده است اما از واکسن برخوردار می شوند و از انجائیکه تخصیص واکسن بر اساس جمعیت ثابت است بنابراین این میزان برای شهرستان ناکافی است.
انتهای پیام
نظرات