• شنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400062719961

تولیت آستان شاهچراغ(ع):

مطالعه کتاب‌های دفاع مقدس تبدیل به فرهنگ شود

مطالعه کتاب‌های دفاع مقدس تبدیل به فرهنگ شود

ایسنا/فارس تولیت آستان احمد بن موسی(ع) با بیان اینکه علی‌رغم چاپ تعداد زیادی کتاب در خصوص دفاع مقدس اما هنوز جای کار در این باره وجود دارد، تاکید کرد: مطالعه کتاب‌های دفاع مقدس تبدیل به فرهنگ شود.

حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری شنبه ۲۷ شهریور در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان فارس ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با بیان اینکه هفته دفاع مقدس یک فرصت بی‌نظیر است، گفت: دفاع مقدس ابعاد مختلفی دارد و یک گنج بی‌پایان است و سال‌های سال است که از این منبع غنی بهره‌برداری می‌شود و هنوز هم خیلی جای کار دارد.

او افزود: وقتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متولی اصلی دفاع مقدس می‌شود به این معنا نیست که دیگران کار را رها کنند بلکه تک تک دستگاه‌ها مسئول هستند و هیچ دستگاهی معاف نیست و به هر شکلی که قانون اجازه می‌دهد باید یک بعد از دفاع مقدس را به نمایش بگذارند.

تولیت حرم احمد بن موسی(ع) با بیان اینکه غفلت ما سبب می‌شود که جای جلاد و شهید عوض شود، افزود: همه دشمنان دارند کاری می‌کنند که از دفاع مقدس چهره دیگری به مردم نشان دهند لذا باید حواسمان باشد و این نعمت خدادادی را از دست ندهیم.

کلانتری با بیان اینکه در ارتباط با دفاع مقدس بیش از ۶ هزار عنوان کتاب تاکنون چاپ شده است، گفت: علی‌رغم چاپ این میزان کتاب اما هنوز هم جای کار زیادی وجود دارد. لذا انتظار داریم غیر از اقدامات متعارف برای آنکه مطالعه کتابهای با موضوع دفاع مقدس تبدیل به فرهنگ شود، اقدماتی داشته باشیم.

تولیت آستان شاهچراغ(ع) خاطرنشان کرد: ترویج کتابخوانی هم از وظایف اصلی شورای فرهنگ عمومی است که همه ما می‌توانیم انجام دهیم، چرا که دفاع مقدس می‌تواند امروز هم کشور را بیمه کند همانگونه که در زمان جنگ کشور را بیمه کرد.

جلوگیری از اقدامات پراکنده فرهنگی با اجرای نقشه مهندسی فرهنگی 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس هم در این نشست با بیان اینکه برش استانی نقشه فرهنگی در فرآیند مشخص با استفاده از ظرفیت نخبگان در استان رقم خورده است، اظهار کرد: برش استانی همان برنامه ۵ ساله فرهنگی استان است که تاکنون مطرح نبود و این خلأ در سطح استان احساس می‌شد.

سید احمد احمدی‌زاده، با بیان اینکه تا پیش از این اقدامات پراکنده‌ای در زمینه فرهنگی انجام می‌شد، گفت: این برش استانی از نقشه مهندسی فرهنگی می‌تواند عاملی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در یک قالب منسجم باشد.

معاون استاندار فارس با تاکید بر اینکه بسترسازی مناسب برای اجرایی شدن سند از خود سند مهمتر است، افزود: هر چند بخش خانواده متعالی از یکی دو سال قبل آغاز شده است، اما باید سازوکاری برای ارزیابی و نظارت بر اجرای این سند نیز در نظر گرفته شود.

برای تحقق سند فرهنگی از ظرفیت شاهچراغ(ع) استفاده شود

مدیر حوزه‌های علمیه فارس نیز در این نشست با بیان اینکه بزرگترین ظرفیتی که استان فارس و شهر شیراز دارد، حرم‌های مطهر امامزادگان به ویژه حرم مطهر شاهچراغ است، تاکید کرد: باید در تحقق سند فرهنگی استان هم بتوانیم از ظرفیت این حرم‌ها استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام استوار میمندی، با اشاره به فرموده رهبری در خصوص لزوم بازسازی انقلابی در مسئله فرهنگ و رسانه، گفت: این فرموده رهبری یعنی اینکه ساختارهای فرهنگی ما غلط یا اینکه ناقص است و باید بازسازی و برای این بازسازی هم روحیه انقلابی ضمیمه شود.

استوار میمندی با بیان اینکه برای حرکت در گام دوم انقلاب اسلامی نیازمند به این بازسازی انقلابی هستیم، گفت: حرکت انقلابی یعنی خردمندانه و عاقلانه باشد و ۵ راهبرد در نقشه مهندسی فکری برش استانی قرار گرفته که با رونمایی از این سند استانی مراحل عملیاتی شدن آن آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha