به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فنی سازان، حتما شنیدهاید که نیاز مادر اختراع است. این نیاز باعث شد تا متخصصان، تکنولوژی تلفن سانترال را طراحی کنند. بوسیله این سیستم شما قادر خواهید بود با تعداد کمی خط شهری اتاقهای زیادی از یک اداره یا سازمان را از طریق ارتباط تلفنی به هم متصل کنید.
تلفنهای سانترال پاناسونیک به دلیل کاربرپسند بودن بیشتر در بازار مورد استقبال قرار گرفتهاند. تقریبا همه نصابهای تلفن سانترال هر روزه با مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک سر و کار دارند.
در این نوشتار، مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک را باهم بررسی می کنیم.
سانترال چیست؟
سیستم سانترال، کارمندان بخشهای مختلف سازمان را از طرق ارتباط تلفنی و به صورت یک شبکه به هم وصل میکند. مهمترین بخش یک سیستم سانترال، دستگاه سانترال یا “PBX” است. با طی مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک، دستگاههای تلفن در اتاقهای مختلف یک سازمان به صورت کنترل شده ای به هم متصل میشوند.
تلفن سانترال چگونه کار می کند؟
تلفن سانترال میتواند از طریق رشته سیم یا کابل به دستگاه سانترال متصل شود. برای طی مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک باید توجه داشت که این دستگاهها سه نوع خروجی متفاوت دارند که شامل خروجی هایبرید، خروجی آنالوگ و خروجی دیجیتال میشوند. این خروجیها نسبت به تعداد خطوط متصل به آن و نوع تلفنها انتخاب میشوند. تلفن ها از طریق این کابلها یا رشته سیمها به دستگاه سانترال متصل میشوند و در آنجا شبکهبندی و مدیریت خواهند شد.
معرفی انواع سانترال
برای انجام کامل مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک، ابتدا باید نوع این دستگاهها در نظر گرفته شود. دستگاه سانترال بر اساس ظرفیت به دو نوع پر ظرفیت و کمظرفیت تقسیم میشود.
دستگاههای سانترال کم ظرفیت پاناسونیک برای شرکتهای نسبتا کوچک و فروشگاهها مناسب هستند. این دستگاهها قابلیت اتصال به ۸ خط شهری و ۲۴ خط داخلی را دارا هستند و برای ساماندهی، مدیریت و کنترل موثر تماسهای ورودی و خروجی کارایی بالایی دارند.
از طرف دیگر، دستگاههای سانترال پر ظرفیت برای مجتمعهای اداری و سازمانهای بزرگ استفاده میشود و میتوانند تعداد خروجیهای خیلی زیادی داشته باشند.
مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک
در این بخش از مقاله، مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک را قدم به قدم معرفی می کنیم.
۱. انتخاب جای مناسب برای نصب سانترال
در مرحله اول از مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک، باید برای تلفن سانترال یک جای مناسب پیدا کنیم که دست و پاگیر نباشد. همچنین باید فاصله از زمین برای حفظ دستگاه از گرد و غبار و رطوبت حفظ شود تا در بلندمدت از ایجاد مشکل فنی برای دستگاه جلوگیری شود.
۲. تهیه نقشه مناسب مخابراتی
در مرحله دوم از مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک، باید ابتدا مسیر خطوط مخابراتی را از سوکتهای ورودی مخابرات تا دستگاه سانترال و همنطور کاربران معین کنیم. سپس باید نقشهای از رنگبندی خطوط مخابراتی و کابلهای داخلی و همینطور شماره خطوط آماده کنیم. در نقاط ترمینالها و پستها باید شماره هر پورت و زوج سیمهای ورودی و خروجی را روی نقشه مشخص کنیم و همچنین زنگ خورها و دسترسی کاربران را تعیین کنیم تا نقشه کامل شود.
۳. سیم بندی خطوط داخلی و آرایش پست
در مرحله سوم از مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک، با تعیین نوع داخلی که میتواند آنالوگ، هایبرید یا دیجیتال باشد و همچنین رنگبندی کابل های مخابراتی، زوج سیمهای داخلیهای مختلف را تنظیم میکنیم.
۴. نصب دستگاه سانترال و تجهیزات جانبی
در مرحله چهارم از مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک، باید دستگاه سانترال را در جای مناسبی که تعیین کردهایم روی دیوار نصب کنیم. در این مرحله اول پیچها و پایههای دستگاه روی دیوار قرار میگیرد و سپس دستگاه روی آنها سوار میشود.
۵. برنامه ریزی نهایی و راه اندازی سانترال
در مرحله آخر از مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک، میتوانیم دو روش را برای برنامهریزی دستگاه سانترال در نظر بگیریم که یکی تلفنی و دیگری کامپیوتری میباشد. تنظیمات ابتدایی دستگاه شامل تاریخ و تعیین نام خطوط داخلی است. سپس خطوط شهری روی سیستم طبقهبندی شده و میزان دسترسیها طبق سفارش کارفرما تعیین میشوند. در اینجا کار تمام است و سیستم آماده استفاده کاربران میباشد.
آموزش نصب سانترال در آموزشگاه فنی سازان
آموزشگاه فنیسازان با سالها تجربه در آموزش رشتههای فنی و حرفهای و با داشتن اساتید مجرب، مراحل راه اندازی سانترال پاناسونیک را در انواع مختلف به صورت عملی و در کارگاههای مجهز آموزش میدهد.
برای آشنایی با سرفصلهای دوره آموزش نصب سانترال در هر سه نوع پرظرفیت، کمظرفیت و همچنین سانترال NS در آموزشگاه فنی سازان می توانید از طریق وبسایت www.fannisazan.com یا تلفن های تماس زیر اقدام کنید. همچنین میتوانید به آدرس تهران، میدان انقلاب، بین خیابان جمالزاده شمالی و خیابان والعصر، بنبست یاراحمدی، کوچه لاله، پلاک ۲ مراجعه کنید.
۰۲۱۶۶۹۰۰۹۴۱
۰۹۳۵۹۲۹۳۳۴۰
انتهای رپرتاژ آگهی