• شنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400062719547
  • خبرنگار : 71616

در مقایسه با ۵ ماهه سال ۱۳۹۹ صورت گرفت

زیان سنگین قطعی برق، روی دوش صنایع فولادی/ تولید کاهش یافت

زیان سنگین قطعی برق، روی دوش صنایع فولادی/ تولید کاهش یافت

آمار تولید فولادی‌ها نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه، تمامی فرآورده‌های فولادی اعم از شمش، مقاطع تخت و طویل، محصولات و آهن اسفنجی با افت میزان تولید نسبت به پنج ماهه ابتدایی سال گذشته روبرو شده‌اند؛ این آمار تماما منفی، ثمره قطعی برقی صنایع فولادی است.

به گزارش ایسنا، بر اساس آماری که توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در اختیار ایسنا، قرار گرفت، طی پنج ماهه سال جاری ۱۰ میلیون و ۸۲۸ هزار تن شمش فولادی (اسلب، بیلت و بلوم) تولید شده است که نسبت به ۱۲ میلیون و ۳۵۴ هزار تن تولید شده در مدت مشابه سال ۱۳۹۹، کاهش ۱۲ درصدی را نشان می دهد.

همچنین میزان تولید کل مقاطع طویل فولادی (تیرآهن، میلگرد، ناودانی، نبشی وسایر مقاطع) در کشور طی پنج ماهه سال جاری با افت هفت درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، چهار میلیون و ۲۹۶ هزار تن بوده است. گفتنی است طی پنج ماه نخست سال گذشته چهار میلیون و ۶۱۱ هزار تن از این مقاطع طویل تولید شده بود.

تولید کل مقاطع تخت فولادی (ورق گرم، ورق سرد و ورق پوششدار) نیز در مدت مذکور سال جاری نسبت به پنج ماهه ابتدایی سال گذشته، ۱۶ درصد کمتر شده و از سه میلیون و ۹۲۹ هزار تن به سه میلیون و ۲۸۵ هزار تن رسیده و بیشترین میزان کاهش تولید این گزارش را به خود اختصاص داده است.

از ابتدای سال جاری تا پایان مردا ماه، تولید محصولات فولادی نیز معادل هفت میلیون و ۵۸۱ هزار تن ثبت شده که نسبت به میزان تولید آن در مدت مشابه سال گذشته (هشت میلیون و ۵۴۰ هزار تن)، ۱۱ درصد کمتر است.

بر اساس آمار کمترین میزان افت تولید در این مقایسه آماری متعلق به تولید آهن اسفنجی است که با کاهش چهار درصدی، در مجموع پنج ماهه سال جاری به ۱۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تن رسیده است. میزان تولید این محصول معدنی در مدت مشابه سال گذشته معادل ۱۲ میلیون و ۸۸۳ هزار تن بوده است.

لازم به ذکر است که از این میزان تولید فولادی‌ها در پنج ماه نخست امسال، بالغ بر سه میلیون تن شمش فولادی، بیش از یک میلیون تن محصولات فولادی و بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ تن مقاطع طویل فولادی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۳۹، ۸۸ و ۸۳ درصد افزایش داشته است؛ اما بیشترین افزایش میزان صادرات متعلق به مقاطع تخت فولادی و آهن اسفنجی است که به ترتیب ۱۱۴ درصد و ۱۹۰ درصد افزایش صادرات را نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ثبت کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha