• جمعه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1400062619172
  • خبرنگار : 71263

اظهارات مدیر اینستاگرام جنجال آفرین شد

اظهارات مدیر اینستاگرام جنجال آفرین شد

آدام موسری، مدیر اینستاگرام پس از این که ارزش شبکه های اجتماعی برای جامعه را با خودروها مقایسه کرد، با موجی از انتقاد روبرو شد.

به گزارش ایسنا، موسری روز چهارشنبه در پادکست ریکود مدیا اظهار کرده بود می دانیم افراد زیادی در تصادفات رانندگی از بین می روند اما در مجموع ارزشی که خودروها در جهان ایجاد کرده اند بیش از ضرر آنها بوده و تصور می کنم شبکه اجتماعی هم همین طور است.

این اظهارات پس از یک مجموعه گزارشهای  هفته جاری وال استریت ژورنال بر مبنای اسناد داخلی فیس بوک مطرح شد. گزارش این نشریه نشان داد تحقیقات فیس بوک حاکی از آن است که اپلیکیشن اینستاگرام برای شماری از نوجوانان زیان آور است. طبق یافته های داخلی فیس بوک، ۳۲ درصد از دختران نوجوان اظهار کرده اند که اینستاگرام باعث شده آنها درباره بدنشان احساس بدی داشته باشند.

در پی انتشار این گزارش، قانونگذاران هر دو حزب حاکم آمریکا خواستار پاسخگویی فیس بوک درباره تاثیر سرویسهای این شرکت بر سلامت روانی نوجوانان و کودکان  شدند. بعضی از آنها از این شرکت خواستند از برنامه های خود برای عرضه اپلیکیشن اینستاگرام ویژه کودکان دست بردارد.

مقایسه اینستاگرام با خودروها از سوی موسری پس از این صورت گرفت که پیتر کافکا، میزبان پادکست از مدیر اینستاگرام پرسید اگر شبکه اجتماعی همان طور که مصرف سیگار برای افراد مضر است، زیان آور باشد آیا این سرویس باید تعطیل یا محدود شود. موسری هم در جواب بود: قطعا نه و من واقعا موافق مقایسه اینستاگرام با مواد مخدر یا سیگار که اگر مزیتی هم داشته باشند بسیار اندک است نیستم. هر چیزی که در ابعاد گسترده استفاده می شود فواید و مضراتی دارد. خودروها هم معایب و فایده هایی دارند.

کاربران متعددی در توییتر از مقایسه ای که موسری انجام داد انتقاد کرده و گفتند برخلاف شبکه اجتماعی، صنعت خودرو قویا از نظر قانونی تنظیم شده است. یکی از این منتقدان برایان بولاند، مدیر سابق فیس بوک بود.

بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، موسری پس از موج انتقادها، در توییتر به دفاع پرداخت و گفت قیاس خودرو عالی نبوده اما وی همچنان روی این باور که مزایای شبکه اجتماعی با مرتبط کردن افراد بیشتر از مضرات آن است، پافشاری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۵

دستهای پلید و شوم درکار است تا منافع عظیم شبکه های اجتماعی را ناچیز و زیانهای انرا بسیار بزرگ جلوه دهند تا زمینه مسدود شدن این فضا را فراهم کنند که عمدتا مبنای سیاسی دارد

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۶ ۱۹:۴۲

بنظر من حرف هاش درسته و نمیدونم چرا الکی جو میدید:| تکلونوژی به شرطی خوبه که ازش درس استفاده شه نمیشه که فقط از اون تکلونوژی بدی هاش رو بگیم مثل این که بگیم هر کی چاقو دستشه قاتله:|