دکتر محمودرضا مرادی در جلسه امروز (25 شهریور) ستاد مدیریت و مقابله با کرونا استان که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد با بیان اینکه موج جدید کرونا اندکی در استان سیر نزولی پیدا کرده است، گفت: با توجه به اینکه موج پنجم از استانهای شرقی و جنوبی آغاز شد با تاخیر به استان رسید و به تبع با تاخیر هم شاهد سیر نزولی آن خواهیم بود.
وی افزود: خوشبختانه در روزهای اخیر اندکی سیر بیماری در استان نزولی شده و امیدواریم این روند در روزهای آتی هم ادامه پیدا کند.
مرادی گفت: در این موج جدید بطور میانگین ۴۱ درصد تست ها مثبت شد و در روزهای اوج به ۱۵۶۸ بستری رسیدیم و علی رغم این شرایط و افزایش مبتلایان، خوشبختانه درصد فوتی ها با توجه به واکسیناسیون صورت گرفته نسبت به موج سوم کاهش یافته و نسبت به میانگین کشوری کمتر بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به تزریق یک میلیون و 162 هزار روز واکسن کرونا در استان، گفت: در حال حاضر بیش از ۴۸ درصد جمعیت هدف استان دوز اول و ۲۷ درصد هر دو روز واکسن را دریافت کرده اند.
مرادی با اشاره به برداشته شدن محدودیت سنی واکسیناسیون در استان با دستور وزیر بهداشت، گفت: قرار است محموله های جدید برای استان تامین شود و از امروز واکسیناسیون تمام افراد بالای 18 سال در استان انجام می شود.
وی ابراز امیدواری کرد: ظرف دو هفته آینده درصد زیادی از جمعیت استان علیه کرونا واکسینه شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به تاثیر واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر و بستریهای کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه فوتی در میان افرادی که واکسن زده اند نداشته ایم.
مرادی افزود: بستریهای کادر بهداشت و درمان هم به میزان محسوسی کاهش پیدا کرده است و اینها همه نشان دهنده تاثیر واکسیناسیون است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به معرفی مختصری از این دانشگاه و فعالیت های آن در چهار سال گذشته پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی با ۶۲۰۰ دانشجوی ایرانی و خارجی ۵۳۴ عضو هیات علمی دارد که از این تعداد ۴۹ نفر استاد ، ۱۱۶ نفر دانشیار و مابقی استادیار و تعداد اندکی هم مربی هستند.
مرادی با اشاره به وجود ۹ دانشکده در این دانشگاه خاطرنشان کرد: مجوز دو دانشکده علوم تغذیه و توانبخشی در چهار سال اخیر اخذ شده است.
وی افزود: این دانشگاه همچنین دو پژوهشکده دارد و مجوز پژوهشکده سوم هم در راه است.
وی افزود: در حال حاضر از لحاظ پژوهشی چند سالی است که رتبه اول در میان دانشگاه های تیپ دو و رتبه هشتم در میان تمام دانشگاه های علوم پزشکی را دارا هستیم.
مرادی گفت: در حوزه فناوری هم رتبه اول در میان دانشگاه های تیپ دو و رتبه سوم در میان تمام دانشگاه های علوم پزشکی را کسب کرده ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به وجود ۱۸ بیمارستان در استان، گفت: ۵۷ فوق تخصص با این بیمارستان ها همکاری دارند.
مرادی تعداد تخت های ثابت استان را ۳۱۵۴ تخت اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به جمعیت استان کمبود تخت داریم و نیاز است تخت های بیشتری در اختیار مراکز درمانی استان قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تعداد مراکز جامع سلامت شهری و روستایی استان را هم ۱۳۲ مرکز اعلام و تصریح کرد: علاوه بر این ۶۲۹ خانه بهداشت در سطح استان داریم.
مرادی در ادامه به گوشه ای از مشکلات دانشگاه هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر مطالبات و معوقات بسیاری از بیمه ها داریم که باید پرداخت شوند.
وی افزود: در شرایط کرونا در کنار افزایش هزینه ها و مخارج، درآمدها به شدت کاهش پیدا کرد و همین امر مشکلات اقتصادی را برای مراکز درمانی استان ایجاد کرده و نیاز است حمایت های جدی تری در این زمینه صورت گیرد.
مرادی به فقدان پردیس در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد و افزود: دانشکده های ما پراکنده هستند و نیاز است کار ساخت پردیس هرچه سریعتر صورت گیرد تا بتوانیم روند توسعه دانشگاه را با شتاب بیشتری پیگیری کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به مرکزیت کرمانشاه در غرب کشور گفت: در همین راستا نیاز است امکانات و تجهیزات درمانی بیشتری در اختیار این دانشگاه قرار داده شود و به یک بالگرد برای بیمارستان طالقانی که مرکز ترومای غرب کشور است نیاز داریم.
مرادی در پایان با قدردانی از همکاری تمام مسئولین استان گفت: تمام مسئولین استان در رده های مدیریتی و انتظامی و ... همکاری خوب و همه جانبه ای با دانشگاه علوم پزشکی داشتند و امکانات مورد نیاز را بویژه در شرایط کرونا و زلزله در اختیار دانشگاه قرار دادند که جای تقدیر دارد.
انتهای پیام
نظرات