• سه‌شنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400062317514
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظریه وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد؛

آموزش حضوری در مدارس مناطق روستایی و عشایری

آموزش حضوری در مدارس مناطق روستایی و عشایری

ایسنا/اصفهان مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظریه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید به صورت مجازی، گفت: در مدارس مناطق روستایی و عشایری که تعداد دانش آموزان کم است، می توان پروتکل های بهداشتی مدنظر وزارت بهداشت را اجرا کرد و آموزش حضوری اشکالی ندارد.

عباس سلطانیان در نشست خبری که عصر امروز (سه شنبه_۲۳شهریورماه) برگزار شد، با بیان اینکه تمام سیاست ها در حوزه آموزش عمومی و متوسطه در کشور در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب و به وزارت ابلاغ می شود، اظهار کرد: مطابق مصوبه ۹۷۷ شورای عالی آموزش و پرورش که ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ تصویب شد، در زمانی که کرونا یا سایر بیماری های شایع در کشور اتفاق بیفتد، به غیر از پایه های نهم و دوازدهم، در سایر پایه ها امتحانات به صورت غیرحضوری است.

وی با اشاره به اهمیت دو پایه نهم و دوازدهم و پیامدهای آن در ادامه تحصیل دانش آموزان برای انتخاب رشته و ورود به دانشگاه، گفت: امتحانات این دو پایه در هر شرایطی حضوری خواهد بود، اما اینکه این امتحانات در زمان خودش در خردادماه برگزار شود، بستگی به شرایط بیماری دارد،  اگر شرایط بیماری به گونه ای باشد که نتوانیم آزمون های حضوری را برگزار کنیم با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا می توانیم این آزمون ها را با تأخیر برگزار کنیم که امسال هم این اتفاق افتاد.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظریه وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه در هر شرایطی امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری است، افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا می تواند در مورد تاخیر امتحانات نظر بدهد.

وی در مورد بازگشایی مدارس، گفت: قطعا ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست رئیس جمهور، سیاست کلی بازگشایی دانشگاه ها و مدارس را بررسی می کند و بر اساس مصوبات این ستاد، وزارتخانه ها مکلف به اجرای سیاست ها هستند. اخیرا در مصوبات جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا تکالیفی برای وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم مشخص شد، مبنی بر اینکه واکسیناسیون فرهنگیان به شکل کامل انجام شود و بازگشایی مدارس به صورت تدریجی، آرام و مطمئن باشد.

سلطانیان ادامه داد: در شروع سال تحصیلی جدید آموزش را به صورت مجازی شروع خواهیم کرد، به غیر از مدارس مناطق روستایی و عشایری که تعداد دانش آموزان کم است و می توان پروتکل های بهداشتی مدنظر وزارت بهداشت را اجرا کرد، آموزش حضوری اشکالی ندارد.

وی گفت: به تدریج در ماه های آینده با واکسیناسیون کامل فرهنگیان و برنامه ریزی وزارت بهداشت برای واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال، براساس دستورالعمل معاونت تحت عنوان نسخه صفر شش فعالیت مدارس روستایی و عشایری کم جمعیت و دورس عملی و کارگاهی هنرستان ها با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به صورت حضوری  بلامانع است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظریه وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه یکی از نگرانی های ما در توسعه عدالت آموزشی، مدارس عشایری و روستایی بود، تصریح کرد: یکی از راهبردهایی که در سال گذشته اجرایی کردیم و امسال هم نقطه تمرکز ما است فعالیت برای ارتقای کیفیت تحصیل این دسته از دانش آموزان است تا شرایط حضور آنها در مدارس فراهم شود و این اطمینان را داشته باشیم که این دانش آموزان مشمول آموزش هستند.

به گزارش ایسنا، وی پیرامون تغییر شیوه کنکور از سال ۱۴۰۲، گفت: مصوبه ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و طی بخشنامه ای، سیاست ها و ضوابط سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به تمام مدارس کشور ابلاغ شد. مطابق ماده ۹ این مصوبه، تمام قوانین مغایر با این مصوبه ملغی شده و لازم الاجرا است و ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور نیز موظف است ظرف مدت حداکثر شش ماه سیاست های پیشنهادی را به  تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برساند و بر اساس آن، شیوه نامه اجرایی تنظیم و ابلاغ شود.

سلطانیان در مورد سند ۲۰۳۰ نیز تأکید کرد: وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کرد در هیچ مدرسه ای و در هیچ نقطه ای از کشور این سند اجرا نشده و مورد تایید آموزش و پرورش نبوده و نیست.

وی با بیان اینکه تنها سندی که تکلیف به اجرای آن داریم و مصوبه مجلس را دارد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، گفت: این سند ۲۳ هدف عملیاتی و ۱۳۱ راهکار دارد که با تحققق این اهداف و راهکارها نظام تعلیم و تربیت کشور می تواند به اهداف عالی خود برسد. اگر برنامه های ابلاغی وزارت آموزش و پرورش را بررسی کنید، مبتنی بر آموزه های دینی و راهکارها و اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظریه وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در معاونت آموزش متوسطه ۲۸ برنامه داریم که شامل ۹۶ فعالیت در حوزه دوره اول متوسطه، دوره دوم متوسطه نظری، فنی و حرفه ای و کار و دانش و پژوهش سراهای دانش آموزی می شود که ابلاغ کرده ایم و بر حسن اجرای آن نظارت خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha