«صادق کسایی» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بخش تعاون تنها بخشی است که در آن تصمیمگیریها مستقل از میزان سرمایه افراد و تنها بر اساس ارزش انسانی و تشریک مساعی و مدیریت خوب استوار است، بنابراین معرفی توانمندیهای بخش تعاون و تقویت این بخش از اقتصادکشور به منظور ایجاد اشتغال پایدار، ارتقاء سهم اقتصاد تعاونی در تولید ناخالص ملی و گسترش نقش مؤثر تعاون در سطوح عالی تصمیم گیری اقتصادی کشور و ... بسیار مهم است.
وی افزود: انتخاب و معرفی تعاونیهای برتر که با هدف ترویج فرهنگ تعاون و شناساندن نمونه های موفق تعاونی، توانمندی های بالقوه بخش تعاون را به تصویر میکشد، در راستای اصلاح آگاهیها و نگرشهای عمومی نسبت به بخش تعاون مؤثر واقع شده است .
این مسئول تعاونی موفق ایلامی در خصوص دلایل انتخاب این تعاونی به عنوان تعاونی برتر تصریح کرد: شرکت تعاونی «رزین ماسه» در استان ایلام توانست به عنوان یک تعاونی برتر در سطح استان خود را مطرح و با ارتقای کیفیت، راضی کردن مشتریان و رسیدن به حاشیه سود مناسب موفقیتهای خوبی کسب کند و در جشنواره تعاونی های برتر استان ایلام در هفته تعاون به عنوان تعاونی برتر مطرح شود.
کسایی تصریح کرد: کیفیت ماسه تولیدی این تعاونی در این دوره با برنامه ریزی فوقالعاده بالا رفته و رضایت مشتریان را جلب و کسب و کار رونق بالایی به خود گرفته است.
وی اوج گرفتن هزینههای مختلف تعاونیهای اقتصادی را یکی از مشکلات مدیریت این تعاونیها برشمرد و افزود: دولت باید برای تهیه الزامات کار که هزینه زیادی روی دست تعاونیهای اقتصادی میگذارد و میتواند کلیت کار را با مشکل جدی مواجه و به این تعاونیها کمک کند، در غیر این صورت این شرکتهای موفق و کارآفرین که در اوج شیوع کرونا هم موفق عمل کردهاند، دچار رکود و توقف میشوند و کارگران بیکار میشوند.
وی گفت: در شرایط کنونی کارآفرینی در قالب شرکتهای تعاونی بسیار مشکل و نیازمند مدیریت هوشمندانه و آینده نگری است اما حمایت مسئولان را هم میطلبد چراکه هزینهی تعمیرات کارخانهای و ماشینآلات سنگین بسیار بالا است و در تهران انجام میشود که اگر کمک مسئولان نباشد کار با چالش جدی مواجه میشود.
انتهای پیام
نظرات