• سه‌شنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400062317161
  • خبرنگار : 50046

۴۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال بجنورد واکسینه شدند

۴۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال بجنورد واکسینه شدند

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان بجنورد اعلام کرد: ۴۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال این شهرستان واکسینه شدند.

ابراهیم بازخانه ای در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: از زمان شروع واکسیناسیون کووید ۱۹در این شهرستان حدود ۳۳ درصد جمعیت روستایی و حدود ۴۳ درصد جمعیت شهری در این شهرستان واکسینه شده اند.

وی با بیان اینکه در مرکز استان ۲۲۴ هزار و ۹۰۳ نفر واجد شرایط واکسیناسیون هستند، ادامه داد: تاکنون ۹۰ هزار نفر واکسن کرونا را دریافت کرده اند که این میزان ۴۰ درصد جمعیت شهرستان بجنورد را شامل می شود.

وی اضافه کرد: جمعیت شهری بالای ۱۸ سال این شهرستان ۱۵۵ هزار و ۹۳ نفر هستند که تاکنون ۶۷ هزار نفر از آن ها واکسینه شده اند.

وی با بیان اینکه جمعیت روستایی بالای ۱۸ سال نیز ۶۹ هزار و ۸۱۰ نفر هستند، گفت: از این تعداد نیز تاکنون ۲۲ هزار و ۷۸۹ نفر واکسینه شده اند.

وی افزود: واکسیناسیون در چهار مرکز شهرستان بجنورد انجام می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha