«محسن صادقیان» در کارگروه امور زیربنایی و توسعه شهری و روستایی آمایش سرزمین و محیط زیست استان، اظهار کرد: حاکمیت شرکت شهرکهای صنعتی روی شهرکها و نواحی صنعتی موجب میشود، استقرار صنایع با تامین متمرکز زیرساختهای آب، برق و گاز انجام شود، به این ترتیب شاهد کاهش هزینهها و افزایش کنترل و نظارت بر واحد ها خواهیم بود.
وی همچنین به یکی دیگر از مشکلات واگذاری زمین برای استقرار صنایع در خارج از شهرکها و نواحی صنعتی اشاره کرد و گفت: در بسیاری از موارد واگذاری زمین در مجاورت شهرکها و نواحی صنعتی، جدا از تداخل کاری و بروز مشکلات حقوقی برای شرکت شهرکهای صنعتی، باعث می شود این واحدها در استفاده از زیرساختهای لازم با شرکت شهرکها دچار مشکلاتی شده و ضمن ایجاد آشفتگی، مشکلات زیست محیطی را نیز به همراه داشته باشند.
صادقیان تاکید کرد: لازم است برای شهرکهای صنعتی در استان حریم استقرار تعریف شود تا در هر منطقهای که شهرک یا نواحی صنعتی وجود دارد، تا فاصله مشخصی، واگذاری زمین برای استقرار صنایع به صورت پراکنده امکان پذیر نباشد.
وی همچنین بر تعریف حریم زیستی برای شهر های استان تاکید کرد و افزود: با توجه به مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی کشور، حریم زیستی برای مراکز استانها و کلانشهرها مانند یزد ۳۰ کیلومتر تعریف شده و در جلسه کارگروه امور زیربنایی تصویب شده و لازم است در راستای برنامه آمایش سرزمین استان، حریم زیستی برای شهر دیگر به ویژه شهرهای واقع در دشت یزد- اردکان نیز تعریف شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، معاون هماهنگی امور عمرانی در پایان نیز گفت: با حمایت و تمرکز بر شهرکها و نواحی صنعتی میتوانیم برنامه مناسب و منسجمی برای تامین مسکن کارگران داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات