دکتر صالح آزادبخت در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: قارچ کاندیدا بطور طبیعی در محیط وجود دارد و افرادی که دفاع بدنی آنها ضعیف است به این قارچ مبتلا میشوند.
وی ادامه داد: متاسفانه در بین بیماران بستری کووید ۱۹ در بیمارستان شهدای عشایر و شهید رحیمی دو نفر از افراد دیابتی مبتلا به کووید ۱۹ که شدت بیماری آنها بالا بوده و بدن آنها ایمنی کمتری داشته به قارچ سیاه مبتلا و فوت کردند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: تاکنون بیش از ۲۳۰۰ نفر براثر کرونا ویروس در لرستان جان باختند که این دو مورد به قارچ سیاه نیز مبتلا بودند.
آزادبخت بیان کرد: این ویروس به طبیعی در همه جا وجود دارد و هنگامی که دفاع و ایمنی بدن کم باشد شروع به رشد میکنند.
وی افزود: وقتی افراد دچار کووید شدید میشوند مجبوریم کورتون با دز بالا به آنها تزریق کنیم که این سبب افزایش قند بیماران میشود و در نتیجه دفاع بدن پایین میآید و در این زمان قارچ شروع به رشد میکند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: افراد عادی نگران نباشد چراکه قارچ سیاه فقط در افرادی که ایمنی بدن آنها پایین بوده و شدت کووید ۱۹ در آن زیاد است رشد میکند.
آزادبخت خاطرنشان کرد: افرادی که اسپری مصرف میکنند حتما باید این مصرف براساس تجویز پزشک باشد و خودسرانه اقدام به استفاده نکنند که دچار عفونت و سپس قارچ سیاه نشوند.
انتهای پیام
نظرات