مجید صفایی افزود: با این اعتبار حصارکشی و تعیین حریم محوطه این درخت برای بقا و حفظ در برابر رویدادهای طبیعی مانند باد و ریزش کوه با توجه به بالا رفتن سن آن و عوامل تخریب انسانی در دستور کار است.
وی اظهار کرد: اثر طبیعی درخت سرو لار یکی از ۱۳ اثر طبیعی استان بوده که در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سالیانه تعداد زیادی از مردم استان کهگیلویه و بویراحمد بهویژه در فصل بهار و زمستان از این منطقه بازدید میکنند به همین دلیل این منطقه یکی از قطبهای مهم گردشگری استان محسوب میشود.
صفایی ادامه داد: منطقه گردشگر پذیر لار شهرستان باشت قابلیت خوبی برای ایجاد بومگردی عشایری دارد و هرگونه سرمایهگذاری درزمینه بومگردی عشایری در منطقه لار از سوی این اداره کل حمایت میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد، درخت سرو لار در روستای لار در ۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهرستان باشت از توابع کهگیلویه و بویراحمد در مجاورت با امامزاده سید محمدباقر (ع) فرزند سید عیسی (ع) قرار دارد.
انتهای پیام
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد
اختصاص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساماندهی اثر طبیعی سرو لار باشت
ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساماندهی اثر طبیعی سرو لار در شهرستان باشت خبر داد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات