تصویربردار: فاطمه نصر / تدوینگر: امیرحسین شهسواری
ویدئو / هویجشویی در اصفهان
هویج به عنوان یک سبزی ریشهدار یا غده خوراکی، بعد از برداشت از داخل خاک، گلآلود است و باید پیش از عرضه به بازار، شسته شود. در اصفهان واحدهای متعدد هویجشویی فعال است که این محصول را به صورت صنعتی و سنتی برای عرضه به بازار آماده میکنند. شهریور امسال حدود ۶۸۰۰ تن هویج از ۱۵۰ هکتار زمین زیر کشت استان اصفهان برداشت شده یا در حال برداشت است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات