سید حمید عبدی، امروز چهارشنبه ۱۷ شهریور به رسانههای گروهی اظهار کرد: رنگ عسل بستگی به شهد مصرفی دارد و از زرد بسیار روشن تا قرمز تیره متغیر است.
به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر اینکه شهروندان عسل مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر خریداری کنند و افزود: آنزیم دیاستاز و قند بالای موجود در عسل از عوامل مهم در شکرک زدن است.
رییس شبکه دامپزشکی بشرویه با بیان اینکه اگر عسل بعد از مدتی شکرک زد، طبیعی است، یادآور شد: عسل نامرغوب که منشا تولید آن شربت شکر یا مخلوطی از عسل و شکر است یعنی به جای شهد گل، شکر در اختیار زنبور قرار میدهند عسلی که بدین طریق بدست میآید عطر و بوی گل را ندارد و درصد ساکارز آن بالاتر است که در صورت شکرک زدن بلورهای آن بزرگتر است.
عبدی گفت: در شهرستان بشرویه حداقل تعداد ۳۰ نفر فعال در حرفه زنبورداری و تولید عسل داریم و کلونیهای زنبور عسل بخشی از سال را در روستاهای کوهپایه این شهرستان سپری میکنند و بخشی در دشت و جوار مزارع کشاورزی هستند.
وی یادآور شد: با توجه به مصرف سموم در فصولی از سال زنبورداران باید برای جلوگیری از آسیب و خطر تلفات در اثر مسمومیت، فواصل لازم را با مزارعی که سمپاشی میکنند در استقرار کندوها رعایت کنند.
انتهای پیام
نظرات