• چهارشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400061712501
  • منبع : یورو نیوز

تلاش مرکل برای جلب حمایت‌ها از صدراعظمی "آرمین لاشت"

تلاش مرکل برای جلب حمایت‌ها از صدراعظمی "آرمین لاشت"

آنگلا مرکل، صدراعظم در حال خروج از قدرت در آخرین جلسه پارلمان آلمان که پیش از انتخابات ۲۶ سپتامبر برگزار شد، تصویری درخشان از سابقه دولتش ترسیم کرد تا به این ترتیب از نامزد حزب خود حمایت کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، مرکل در سخنرانی خود همچنین نسبت به احتمال تشکیل دولت چپگرای آینده هشدار داد.

از همین رو او از معاون خود که کاندیدای حزب رقیب برای صدراعظمی آلمان که در حال حاضر در نظرسنجی‌ها پیشتاز است، به دلیل اظهار نظری که در آن به شوخی از افرادی که علیه کرونا واکسینه شده‌اند به عنوان «خوکچه هندی» نام برد، سرزنش کرد.

به نظر می‌رسد خانم مرکل که بر این نظر است که رهبران درحال بازنشستگی نباید به سیاست بازگردند، سخنرانی حزبی غیرمعمولی با نمایندگان مجلس داشته است.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که حزب راست میانه‌گرای اتحادیه دموکرات مسیحی به رتبه دوم سقوط کرده است و سوسیال دموکرات‌های چپ میانه به دلیل محبوبیت نسبی اولاف شولتز، معاون صدراعظم و وزیر دارایی آلمان پیشتاز هستند.

همچنین سبزهای طرفدار محیط زیست که آنالنا بائربوک یکی از رهبران این گروه است، در رتبه سوم قرار دارند.

رهبران اتحادیه دموکرات مسیحی پس از آنکه نظرسنجی‌ها از تنزل رتبه این حزب خبر دادند هشدار دادند که شولتز حزب اپوزیسیون چپ رادیکال را وارد دولتش خواهد کرد. شولتز تاکنون این موضوع را رد نکرده است.

مرکل به نمایندگان مجلس گفت که انتخابات ماه سپتامبر، یک انتخابات تعیین کننده برای آلمان است.

او گفت که رأی دهندگان می‌توانند میان سوسیال دموکرات‌ها و سبزها از یک طرف و آرمین لاشت از سوی دیگر، صدراعظمی را انتخاب کنند که به اعتدال در آلمان وفادار باشد.

مرکل در بخش دیگری از سخنرانی در خصوص دستاوردهای دوره آخر دولتش به پیشرفت در زمینه قوانین مبارزه با تغییرات آب و هوا اشاره کرد.

او همچنین با تأکید بر اینکه آلمان «پیشرفت چشمگیری» در زمینه زیرساخت‌ها داشته است، اعتراف کرد که «هنوز مشکلات زیادی در بسیاری از مناطق مختلف آلمان وجود دارد.»

با وجود این منتقدان مرکل می‌گویند که آلمان باید کارهای بیشتری انجام دهد. خانم بائربوک گفت: «ما یک مشکل بزرگ داریم. ما نه تنها در مناطق روستایی بلکه در بسیاری از مناطق کشورمان فاقد اینترنت هستیم.»

مرکل برای اثبات این موضوع که حمایت دولتش از تحقیقات ثمره داشته به تولید یکی از واکسن‌های اصلی کرونا در آلمان اشاره کرد. او در ادامه شولتز را مستقیماً به خاطر اظهاراتش در مورد واکسیناسیون در کشور سرزنش کرد.

او گفت که پیامش به عنوان فردی که واکسینه شده این است که روش واکسیناسیون جواب داده است و دیگران که مردد هستند باید از آن پیروی کنند.

مرکل گفت: «البته هیچکدام از ما به هیچ وجه خوکچه هندی نبوده و نیستیم، نه اولاف شولتز، نه من و نه هیچ کس دیگر.»

او گفت که اگر همه موافق این موضوع هستند که باید افراد بیشتری برای واکسیناسیون قانع شوند، راهش استدلال است نه استفاده از الفاظ نامناسب مانند خوکچه هندی. از همین رو او از شولتز خواست که زبان خود را تعدیل کند.

شولتز پاسخ داد که مردم را می‌توان با شوخ طبعی متقاعد کرد. او در ادامه گفت: «اگر برخی از مردم نمی‌خواهند بخندند، شاید به این دلیل باشد که آنها با توجه به رتبه نظرسنجی ها دلیل زیادی برای خندیدن ندارند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha