به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بزرگمهر، انتخاب دربی زیبا و ایمن برای ورودی ساختمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. زیرا اولین چیزی که پس از نمای ساختمان در نظر بینندگان جلوه میکند و باعث ایجاد ارتباط ساکنان با بنا و ساختمان میشود، درب میباشد. مهمترین پارامترها در انتخاب درب ورودی ساختمان شامل جنس آن، طرح و کیفیت ساخت و قطعات و متعلقات نصب شده بر روی آن میباشند. فرقی نمیکند درب ورودی ساختمان مسکونی یا اداری یا درب ورودی یک تالار و یا درب حیاط و یا هر درب دیگری در نمای ساختمان باشد، در واقع طرح درب و مدل درب و ظاهر آن، نقش بسزایی در زیبایی نمای بیرونی ساختمان ایفا میکند.
اکثر اوقات توجه کافی به خرید درب مناسب برای ساختمان نمیشود. در صورتی که درب بخش جدانشدنی از نمای ساختمان است و اهمیت ویژهای در ارائه جلوه بصری زیبا از ساختمان دارد. حتی در مواردی برخی سازندگان از دربهای با کیفیت پایین استفاده مینمایند.
اصول اولیه خرید درب ساختمان
خرید کردن هم مشابه خیلی موارد دیگر نیاز به رعایت اصولی دارد که هم در هزینهها صرفه جویی شود و هم بتوانیم خرید بهتری داشته باشیم. اگر قبل از خرید کالا دانش و اطلاعات کافی از کالای مد نظر بدست آوریم طبیعتا نتیجه نهایی هم رضایتبخش تر خواهد بود. برای خرید درب ساختمان متغیرهای زیادی برای ارزیابی وجود دارد؛ بهترین راه، تهیه یک چک لیست از مواردی که باید زمان خرید مورد بررسی قرار گیرد، است.
چک لیست خرید درب:
۱-کاربری درب:
دربها علاوه بر تنوع در متریال، در نوع کاربری هم تفاوتهایی دارند. و به طور کلی میتوان به دو دسته درب خارجی و درب داخلی تقسیم بندی کرد درب ورودی اصلی ساختمان، درب باغ، درب ویلا جزء دسته دربهای خارجی محسوب میشوند و درب اتاق خواب، درب سرویس بهداشتی از نمونه دربهای داخلی میباشند.
۲-سبک نمای دکوراسیون ساختمان
چنانچه قصد خرید شما از درب برای به کار بردن در فضای داخلی مانند درب ورودی سالن اداری، درب آپارتمان و...باشد؛ مهم است که دکوراسیون داخلی شما از نوع سنتی است یا مدرن! چرا که طراحی درب داخلی، خود شاخهای هنری میباشد و بنا به دکوراسیون داخلی شما انواع مدلها و طرحها وجود دارد.
۳-طرح و جنس درب
۴-طرح و جنس درب بستگی به نوع کاربری آن دارد به عنوان مثال دربها داخلی ساختمان مانند سرویس بهداشتی حتما باید خاصیت ضد آب بودن را دارا باشند. و میزان امنیت و ضد سرقت بودن از نکاتی است که در
ساختار دربهای اصلی ساختمان باید مورد توجه قرار گیرد.
۵-ابعاد و اندازههای ورودی ساختمان
در اینجا دو نکته قابل ذکر است؛ اول اینکه آیا ساختمان مورد نظر در حال ساخت است و امکان دست بردن به چهارچوب درب برای کم یا زیاد کردن ابعاد وجود دارد یا خیر؟ در صورتیکه ساختمان در حال احداث باشد، طرح و ایدههای زیادی برای انتخاب وجود دارد و هیچ گونه محدودیتی به لحاظ ابعادی در طراحی و ساخت درب ورودی وجود ندارد. اما در صورتی که ساختمان در مراحل پایانی ساخت باشد و امکان تغییر اندازه ورودیها وجود نداشته باشد و یا هدف تعویض درب کهنه و قدیمی با درب جدید است و امکان تغییر در ابعاد چهارچوب و یا دیوارهای اطراف درب وجود ندارد، در این حالت انتخاب به لحاظ ابعاد و اندازه باید مطابق با شرایط موجود باشد؛ اما به لحاظ ظاهر و طراحی هیچ محدودیتی وجود ندارد.
درب تکلنگه: دربهایی که یک لت در چهارچوب آن قرار دارد را درب تک لنگه و یا درب نفر رو مینامند. این مدل از دربها، بیشترین کاربری را برای ورودی آپارتمان، درب حیاط، درب ورودی برخی اصناف مانند طلا فروشی و امثالهم دارد. معمولا درب تک لنگه در کنار درب دولنگه قرار میگیرد و ورودی نفررو ساختمان را ایجاد مینماید.
درب یک و نیم لنگه: دربهایی که از یک لت استاندارد و یک لت کوچکتر تشکیل شدهاند را درب یک و نیم لنگه مینامند. معمولا ساختمانها یا یک ورودی از این نوع درب استفاده مینمایند. درب لابی، درب سالنهای تجاری، درب ورودی ساختمانهای جنوبی و ... مواردی هستند که در آنها از دربهای یک و نیم لنگه استفاده میشود.
درب دو لنگه: به گونهای از ورودی ساختمانها که دو لت در چهارچوب آنها قرار دارد، درب دو لنگه میگویند. این نوع درب عموما برای عبور رو مرور وسایل نقلیه مورد استفاده قرار میگیرند و به دربهای ماشین رو نیز معروفاند. درب دولنگه مناسب به عنوان دربلابی، درب ورودی سالنهای کنفرانس و سالنهای اداری، دربباغ، دربویلا و دربپارکینگ ماشین یا دربماشین رو و درب حیاط مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات