• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1400061511057
  • خبرنگار : 71498

مهمترین وعده های وزیر نفت

مهمترین وعده های وزیر نفت

وزیر نفت دولت سیزدهم پیش از دریافت رای اعتماد وعده هایی را به عنوان برنامه های اجرایی خود در چهار سال پیش رو مطرح کرد و اکنون بعد از سکانداری در وزارت نفت قرار است به این وعده ها جامه عمل بپوشاند.

به گزارش ایسنا، وزیر نفت در آخرین جلسه بررسی صلاحیتش در صحن علنی مجلس  وعده‌هایی را مطرح کرد که شامل کاهش خام‌فروشی، واردات گاز طبیعی از ترکمنستان، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای فروش نفت، استفاده از توان توافق جامع راهبردی با کشورهای دوست و حذف امضای طلایی می شود.

در ادامه وعده های وزیر نفت را مرور می کنیم:

- استفاده از مدیران کارآمد و انقلابی و فسادستیز، حمایت از ساخت داخل، ارتقا و اثربخشی دانشگاه صنعت نفت، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و ضرورت به‌کارگیری دیپلماسی قوی انرژی، اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، رویکرد بنده در وزارت نفت خواهد بود.

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در فروش نفت

-اطمینان می‌دهم با استفاده از توان نیروهای متخصص توانمند و استفاده از توان همه نیروهای خدوم کشور و اتخاذ رویکرد فعال برای دور زدن تحریم‌ها پیش می‌رویم و با استفاده از تجربه‌های موجود و دیگر روش‌ها که امکان بازگویی آن نیست، اقدام‌های مهمی را برای فروش نفت در پیش خواهیم گرفت، همچنین از ظرفیت بخش خصوصی و ظرفیت همه دستگاه‌های اجرایی در فروش نفت استفاده می‌کنیم.

تهاتر نفت با کالا یا تهاتر نفت با سرمایه‌گذاری

-تهاتر نفت با کالا یا تهاتر نفت با سرمایه‌گذاری به‌عنوان یکی از روش‌های دور زدن تحریم‌ها عنوان شد.

تعیین تکلیف توسعه و تولید حداکثری در میدان‌های مشترک

-در این دولت تعین تکلیف توسعه و تولید حداکثری در میدان‌های مشترک نفت و گاز در دستور کار قرار می گیرد.

جمع‌آوری گازهای همراه مشعل

-برنامه دیگر جمع‌آوری گازهای همراه مشعل و جلوگیری از گازسوزی و استفاده بهینه از آن است. پایداری تأمین سوخت موردنیاز نیروگاه‌های کشور هم با همکاری وزارت نفت انجام می‌شود و پیگیری گازرسانی به مناطق روستایی هم در دستور کار است.

برای واردات گاز طبیعی از ترکمنستان برنامه داریم

-تکمیل طرح‌های پالایش گاز، احداث خطوط انتقال و ایستگاه‌های تقویت فشار و گازرسانی به صنایع جدید و تعیین تکلیف قرارداد واردات گاز طبیعی از کشور ترکمنستان در دستور کار خواهد بود.

حرکت برای کاهش خام‌فروشی

-کاهش خام‌فروشی و ایجاد ارزش‌افزوده صنایع پایین‌دستی به‌ویژه در صنایع پتروشیمی از برنامه‌های ما بوده، یکی از راه‌های دور زدن و خنثی‌سازی تحریم‌ها تبدیل نفت خام به فرآورده است، زیرا در این دوران در فروش فرآورده مشکلات کمی داشتیم.

ارتقای کمّی و کیفی پالایشگاه‌های موجود کشور

-از اقدام‌های مهم در برنامه کار، اجرای طرح‌های ارتقای کمّی و کیفی پالایشگاه‌های موجود کشور با هدف افزایش تولید محصولات با ارزش بالاتر به‌ویژه تأمین خوراک پتروشیمی است.

توسعه پتروپالایشگاه‌ها از سوی بخش خصوصی

-بی‌شک از توسعه پتروپالایشگاه‌ها از سوی بخش خصوصی برای تأمین نیاز داخل و صادرات فرآورده و محصولات پتروشیمی هم حمایت می‌کنیم.

مردمی‌سازی اقتصاد نفت و گاز

-از دیگر راهکارها برای تأمین مالی، مردمی‌سازی اقتصاد نفت و گاز و جذب سرمایه‌های مردمی و مشارکت آنها در پروژه‌های صنعت نفت است.

تهاتر نفت خام و میعانات با پیمانکاران و سازندگان کالا

-تهاتر نفت خام و میعانات با پیمانکاران و سازندگان کالا نیز در دستور کار است، از ظرفیت‌های صندوق توسعه ملی هم بهره می‌بریم و با توجه به ماهیت پروژه‌های صنعت نفت امکان تأمین مالی از محل سپردن ارزی و ریالی صندوق توسعه ملی هم در بانک‌های عامل وجود دارد.

استفاده از توان توافق جامع راهبردی با کشورهای دوست

-از دیگر ظرفیت‌ها، استفاده از توان مؤسسه‌های مالی، بانک‌ها، نهادها و بنگاه‌های اقتصادی و یکی دیگر از راهکارها برای جذب سرمایه‌گذار هم بهره‌گیری از توان توافق جامع راهبردی با کشورهای همسو و دوست است.

امضاهای طلایی حذف می‌شوند

- تاکید بر شناسایی گلوگاه‌های فساد و تشدید نظارت در آنها، حذف امضاهای طلایی از شیوه‌های قانونی و مقرراتی و جلوگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی با توسعه سامانه مدیریت مصرف و به‌روزآوری سامانه هوشمند کارت ساخت، توجه جدی به مسئولیت اجتماعی برای محرومیت‌زدایی، اهتمام جدی به نیازها و مشکلات مردم به‌ویژه در حوزه‌هایی که صنعت نفت در آنجا مسئولیت دارند.

احیای سهم و جایگاه ایران در اوپک و بازارهای نفت

- دیپلماسی قوی و تنظیم روابط بین‌الملل در حوزه نفت و گاز با استفاده از ظرفیت سازمان‌های بین‌الملل منطقه‌ای از جمله اوپک، مجمع کشورهای صادرکنندگان گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) برای حفظ و پس گرفتن سهم و جایگاه ایران در اوپک (سازمان کشورهای صادرکننده نفت) و بازارهای نفت را به‌طور جدی پیگیری می‌کنیم.

-تلاش ما گسترش همکاری با کشورهای همسایه و حاشیه خلیج‌فارس و دریای خزر برای اکتشاف و تولید سرمایه‌گذاری مشترک در میدان‌های نفت و گاز خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۵ ۲۰:۴۷

خوب، دهک های پایین باید سهمیه داشته باشند در فروش نفت و سرمایه های داخلی باید فقر ریشه کن بشه و ثروت عادلانه بین اقشار یارانه بگیران و بدون درآمد ثابت تقسین بشه و در حقوق های کارگران تجدیدنظر بشه و خانواده ها را در تأمین معاش یاری کرد اقدمات روزانه و هماهنگ و إشرافی نظارتی، و حساسیت به شکایات و گزارشات روزانه مردمی

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۶ ۱۲:۳۱

سلام لطفاً سودعوایدسوخت مرزنشینی برامون واریزکنیدمادوسال پیش ثبتنام کردیم کارت هم داریم ولی پول به حسابمون واریزنشده ازبس انتظارکشیدیم خسته شدیم واقعاً نیازداریم هیچ جاهم خبری دراین موردننوشته که لاقل امیدوارباشیم انگار یادتون رفته