• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400061510819
  • خبرنگار : 71263

طلای جهانی ثابت ماند

طلای جهانی ثابت ماند

قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه در پی تقویت انتظارات برای ادامه تدابیر محرک مالی بانک مرکزی آمریکا برای مدت طولانیتر در بالاترین قیمت دو ماه و نیم گذشته ایستاد.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ثابت بود و در ۱۸۲۶ دلار و ۸۲ سنت ایستاد. طلا روز جمعه به ۱۸۳۳ دلار و ۸۰ سنت صعود کرده بود که بالاترین قیمت از ۱۶ ژوئن بود.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۸۲۹ دلار و ۵۰ سنت رسید.

کایل رودا، تحلیلگر شرکت آی جی مارکت در این باره گفت: دورنمای تعدیل آهسته تر تدابیر محرک مالی از سوی بانک مرکزی آمریکا و دلار ضعیفتر از قیمت طلا پشتیبانی کرده است. ما شاهد اندکی مقاومت در سطح ۱۸۳۰ دلار هستیم.

وزارت کار آمریکا روز جمعه اعلام کرد اشتغال غیرکشاورزی آمریکا ماه میلادی گذشته ۲۳۵ هزار مورد افزایش داشته که بسیار پایینتر از پیش بینی اقتصاددانان بود. استخدام کمتر در بخش سرگرمی و مهمانپذیری در پی شیوع کرونای دلتا در ضعیف شدن اشتغالزایی نقش داشت. جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا ماه گذشته اشاره کرده بود که رسیدن به اشتغال کامل پیش شرط بانک مرکزی برای آغاز تعدیل برنامه خرید اوراق قرضه است.

بعضی از سرمایه گذاران طلا را پوشش ریسک در برابر تورم ناشی از تدابیر محرک مالی می بینند. از سوی دیگر نرخهای بهره اندک هزینه نگهداری طلا که دارایی بدون بازدهی است را کمتر می کند.

هووی لی، اقتصاددان بانک OCBC سنگاپور در یادداشتی نوشت: انتظار داریم روند صعودی برای طلا ادامه پیدا کند و هدف طلا ۱۹۰۰ دلار در کوتاه مدت است.

آمار روز جمعه باعث شد شاخص دلار به پایینترین سطح از چهارم اوت نزول کند.

سرمایه گذاران انتظار دارند بانک مرکزی اروپا هفته جاری کاهش روند خرید اضطراری اوراق قرضه از سه ماهه آینده را اعلام کند.

بر اساس گزارش رویترز، واردات طلای هند تحت تاثیر بهبود تقاضا و اصلاح قیمتها که جواهرفروشان را به افزایش خرید تشویق کرد، در اوت نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریبا دو برابر افزایش یافت و به بالاترین میزان در پنج ماه اخیر رسید. یک منبع دولتی اعلام کرد هند ۱۲۱ تن طلا در اوت در مقایسه با ۶۳ تن در اوت سال ۲۰۲۰ وارد کرده است که ارزش آن ۶.۷ میلیارد دلار در مقایسه با ۳.۷ میلیارد دلار در مدت مشابه سال گذشته بوده است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، به ۲۴ دلار و ۷۲ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، ۱۰۲۰ دلار و ۷۵ سنت معامله شد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، به ۲۴۳۰ دلار و ۶۵ سنت رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha