دکتر نیکو امجدی در گفتوگو با ایسنا به ۱۲ مرکز تزریق واکسن کرونا در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: از این تعداد، چهار مرکز شامل مرکز خودرویی خاتمالنبیاء واقع در جاده سلامت، ورزشگاه پوریای ولی، باشگاه کارگران واقع در خیابان ولیعصر(عج) و درمانگاه فخریه واقع در بلوار سیفالدوله تجمیعی هستند یعنی در این مراکز فقط تزریق واکسن کرونا انجام میشود.
امجدی ادامه داد: در هشت مرکز دیگر مانند درمانگاه ولیعصر(عج) یا مراکز بهداشت جوکار، زنگنه و ازندریان، علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، واکسن نیز تزریق میشود.
وی با اشاره به ۱۹۷ هزار و ۸۴۷ نفر جمعیت هدف شهرستان ملایر که باید واکسینه شوند، تصریح کرد: تاکنون ۱۱۶ هزار دُز واکسن در شهرستان ملایر تزریق شده است که از این تعداد، ۳۵ هزار نفر هر دو دُز و ۸۰ هزار نفر دُز اول را دریافت کردند.
امجدی با تأکید بر اینکه ملایر از نظر تعداد افراد واکسینه شده در استان همدان رتبه نخست را دارد، اضافه کرد: در شهر ملایر، ۸۳ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال واکسینه شدند اما در روستاهای شهرستان ۶۷ تا ۶۸ درصد این گروه هدف واکسینه شدند که این استقبال کمتر در روستاها، میانگین درصد تعداد افراد واکسینه شده شهرستان را کم میکند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان ملایر بیان کرد: تزریق واکسن کرونا از ابتلاء به بیماری جلوگیری نمیکند بلکه خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری و بستری شدن در بیمارستان را کاهش میدهد. اگر فرد در بیمارستان هم بستری شود، بهدلیل ایمنی ایجاد شده ناشی از واکسن به بخش مراقبتهای ویژه نیاز پیدا نمیکند و در نتیجه خطر مرگ را به میزان چشمگیری کاهش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: اگر فردی پس از تزریق دو دُز واکسن بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا فوت کرده باشد، مطمئنا بیماری زمینهای داشته که سیستم ایمنی او را تحت تأثیر قرار داده است.
امجدی با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر مرگ و میر به قشر جوان رسیده است، گفت: در پیک پنجم بیماری شاهد مرگ و میر افراد ۳۰ تا ۶۰ سالی هستیم که با توجه به دستورالعمل وزارت بهداشت هنوز موفق به دریافت واکسن نشدند یا هر دو دُز را دریافت نکردند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان ملایر افزود: واکسیناسیون درصد افراد ناقل بدون علامت را نیز افزایش داده است بهطوریکه فرد ممکن است ناقل بیماری باشد اما بهدلیل ایمنی ایجاد شده در بدن او ناشی از تزریق واکسن، خود به بیماری مبتلا نشود اما دیگران را آلوده کند.
انتهای پیام
نظرات