• یکشنبه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۴:۳۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400061409753

یک مسئول در سپاه احمدبن موسی(ع) شیراز:

استفاده نادرست از شبکه‌های اجتماعی منجر به فردگرایی می‌شود

استفاده نادرست از شبکه‌های اجتماعی منجر به فردگرایی می‌شود

ایسنا/فارس مدیر روابط عمومی سپاه ناحیه احمد بن موسی (ع) شیراز تاکید کرد: اگر چه جامعه محصول شبکه‌ای از اجتماع است اما عدم استفاده صحیح ازنرم افزارهای شبکه‌های اجتماعی جامعه را به فردگرایی تبدیل می‌کند.

حسین روزبهی شنبه در کارگاه آموزشی تقویت سواد رسانه و در جمع رابطین سپاه احمد بن موسی(ع)، گفت: شبکه‌های اجتماعی در عصر مدرن، فرهنگ جهانی شدن را به هم نزدیک می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سپاه، روزبهی با اشاره به جنبه‌ها و اثرات مثبت شبکه‌های اجتماعی، فرهنگ جهانی شدن را نقطه آغاز تمدن نوین اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: جوانان و نوجوانان عرصه علم و دانش باید با ورود به شبکه‌های اجتماعی، فرهنگ جهانی شدن را به جهانی شدن فرهنگ تمدن نوین اسلامی تبدیل و از این فرصت‌ها به خوبی استفاده کنند.

مدیر روابط عمومی سپاه ناحیه احمدبن موسی (ع) شیراز عنوان کرد: قدمت تاریخ ایران، گستره نسل شیعه و فرهنگ غنی اسلام، باید در جهان توسط جوانان زبده عرصه اطلاع رسانی با استفاده از شبکه‌های اجتماعی به جهان مخابره شود.

روزبهی ادامه داد: آموزه‌های دین اسلام اگر به خوبی اجرا شود، با فرهنگ غنی خود می‌تواند جهان را از فلاکت نجات دهد.

او به جنبه‌های منفی شبکه‌های اجتماعی هم اشاره کرد و گفت: اگرچه جامعه محصول شبکه‌ای از اجتماع است اما عدم استفاده صحیح از نرم افزارهای شبکه‌های اجتماعی، افراد یک  جامعه را به فردگرایی سوق می‌دهد.

روزبهی، غار تنهایی جوانان و نوجوانان عصر مدرنیته را بسیار گسترده دانست و بیان کرد: جوان امروز که باید نشاط، امید، مطالعه و سرزنده بودن را اولویت در کارهایش قرار دهد نباید مغلوب فتنه‌های دشمن واقع شود و خود را منزوی کند.

او همچنین با اشاره به اینکه نوک پیکان دشمن جوانان و نوجوانان عرصه علم هستند، گفت: فرد گرایی در حوزه رسانه و شبکه‌های اجتماعی نباید جوانان را گوشه گیر کند بلکه با استفاده از شبکه‌های اجتماعی قدرت فکر و اندیشه جوان مدرنیته امروز باید فعال تر شود و در تولید علم و محتوا بر دشمنان غلبه و بر افکار شوم آنان غالب شوند.

روزبهی با بیان اینکه جوانان و نوجوانان، با نیروی اندیشه و قدرت تفکر می‌توانند قدرت نرم دشمن را به نفع خود تغییر دهند، اضافه کرد: موازنه قدرت، امروز در افکاری است که اندیشه ناب اسلام  را به خوبی درک کرده باشد و به جهان نیز مخابره کند.

عقلانیت و مدرنیته اندیشه نو ایجاد می‌کند

او به رابطه عقلانیت و مدرنیته هم اشاره کرد و گفت: جوان امروز با زندگی کردن و مأنوس شدن در جهان مدرن، اگر عقلانیت را مقدم بر مدرنیته و پسامدرن نداند دچار خطا و لغزش می‌شود.

روزبهی به نقش و اهمیت رسانه در دوران پسا مدرن اشاره کرد و گفت: رسانه در هر دوره و به فراخور زمان خودش قابل تغییر بوده و روز به روز در حال گسترش و پیشرفت است.

مدیر روابط عمومی سپاه ناحیه احمدبن موسی (ع) شیراز، اندیشه نو را محصول عقلانیت و مدرنیته دانست و گفت: با ورود اندیشه نو در نسل جدید، گفتمان تربیتی جوانان امروز به نسبت گذشته تغییرات چشمگیری داشته است.

او در خصوص، تربیت نسل نو با نسل گذشته مبنی بر اینکه این دو نسل اصلا قابل قیاس نیست، خاطرنشان کرد: اگر والدین به علم روز و رسانه‌های نوین ارتباطی آگاهی و دسترسی نداشته باشند رسانه، فرزندانشان را تربیت خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha