دکتر ابراهیم جلیلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر، هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در بیمارستانهای استان بستری هستند و ۹۰۰ نفر به صورت سرپایی از مراکز درمانی، خدمات مورد نیاز را دریافت میکنند.
جلیلی تصریح کرد: در پنج روز گذشته، روند مراجعه بیماران به بیمارستانها با شیب کندبی همراه بوده اما نمیتوانیم بگوییم پیک را پشت سر گذاشتیم چون ممکن است بلافاصله وارد پیک بعدی شویم.
وی ادامه داد: تنها مشکلی که در استان وجود دارد، کمبود تخت بیمارستانی برای بستری بیماران است و برای حل این مشکل و بستری موقت بیماران از ظرفیت بیمارستانهای صحرایی استفاده میکنیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان، در رابطه با استفاده از ظرفیت سایر نهادها برای کمک به کنترل بیماری، توضیح داد: برای کنترل و مدیریت بیماران از ظرفیت هلال احمر استان برای احداث بیمارستان صحرایی در محوطه بیمارستان بعثت استفاده کردیم، تعدادی از پرسنل بیمارستان ارتش به بیمارستان شهید بهشتی، منتقل شدند و هماهنگیهای لازم برای استفاده از ظرفیت سالن صخره نوردی که در نزدیکی بیمارستان بعث است انجام شده تا در صورت لزوم، تعدادی از بیماران را به آنجا منتقل کنیم.
جلیلی خاطرنشان کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی در زمینه کنترل بیمار بیماری بسیار مهم است و از بیماران تقاضا داریم با تشخیص بالینی اولیه، بیماری خود را قبول کنند و به دنبال انجام تست PCR و سیتیاسکن، نباشند چون با مراجعه به مراکز متعدد، بیماری را جابهجا میکنند.
وی ادامه داد: بلافاصله پس از تشخیص اولیه بیماری کووید۱۹، بیماران باید خود را به مدت دو هفته قرنطینه و در صورتی که وضعیت بالینی نامناسبی داشتند به بیمارستان، مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات