اکبر کرامتی افزود: به منظور صدور اسناد کشاورزی نیز بیش از ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی در سامانه جامع حد نگاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جانمایی شده است.
کرامتی تصریح کرد: در سطح کشور جزو استان های پیشرو از نظر میزان اجرای کاداستر هستیم و رتبه اول جانمایی در سامانه ثبت اطلاعات کاداستر در کشور را به خود اختصاص داده ایم.
وی اضافه کرد: طرح کاداستر در سطح ۸۰ درصد از اراضی کشاورزی واقع در شهرستانهای مهاباد، میاندوآب، نقده، اشنویه، بوکان، پیرانشهر، تکاب، شاهین دژ، ماکو، شوط و پلدشت اجرایی شده است.
کرامتی تاکید کرد: در سطح استان آذربایجان غربی حدود یک میلیون و پنجاه هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد که در نزدیک به ۴۰۰ هزار هکتار از این اراضی که قابلیت اجرای طرح کاداستر وجود دارد، این طرح نیز عملیاتی خواهد شد.
وی بیان کرد:حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام این طرح مورد نیاز است .
وی با اشاره به اینکه طرح کاداستر یا حدنگاری با هدف نقشهبرداری با جزئیات کامل و تعیین تکلیف مالکیت اراضی اجرا می شود، اظهار کرد: با اجرای این طرح مشخصات اراضی نظیر مساحت، کاربری، مشخصات رقومی، ثبتی در بانک کاداستر سازمان ثبت و بارگذاری میشود.
کرامتی اضافه کرد: خرده مالکی و نبود آمار و اطلاعات پایه از مهمترین مشکلات بخش کشاورزی استان است که طرح کاداستر میتواند به حل این مشکل کمک کند.
لازم به ذکر است که طرح کاداستر از سال ۱۳۹۴ در سطح استان با بهره گیری از اعتبارات ستاد احیای دریاچه ارومیه آغاز شد و همزمان با آن کاداستر اراضی کشاورزی واقع در پایاب رودخانه های مرزی و کاداستر از محل اعتبارات ملی در سطح استان ادامه یافت.
انتهای پیام
نظرات