• سه‌شنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400060906396
  • خبرنگار : 71402

۹۰ ژنرال و آدمیرال آمریکایی خواستار استعفای آستین و میلر شدند

۹۰ ژنرال و آدمیرال آمریکایی خواستار استعفای آستین و میلر شدند

ده‌ها ژنرال و آدمیرال بازنشسته آمریکایی خواستار استعفای رئیس پنتاگون و رئیس ستاد مشترک ارتش کشورشان بر سر خروج "سمبل ‌شده" از افغانستان شدند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، ۹۰ مقام نظامی عالی‌رتبه بازنشسته در آمریکا با انتشار نامه‌ای سرگشاده تاکید کردند: امضاکنندگان این نامه خواستار استعفا و بازنشستگی لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا و مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا بر پایه قصور در اجرای وظایف در ارتباط با خروج فاجعه‌بار از افغانستان هستند.

امضاکنندگان این نامه به عنوان تصمیم‌گیرندگان سابق در ارتش آمریکا، پیشنهاداتی را ارائه دادند که به اعتقاد آنها باید در روند خروج انجام می‌شد و به ویژه به عدم عجله در خروج و رها نکردن پایگاه هوایی بگرام اشاره داشتند. آنها به طور ویژه تاکید کردند که مارک میلی و لوید آستین باید مخالفت خودشان را با این برنامه خروج به بایدن اعلام می‌کردند.

آنها گفتند: وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک باید به عنوان اصلی‌ترین مشاوران نظامی فرمانده کل قوا – رئیس جمهور، قویا علیه این خروج خطرناک اعتراض می‌کردند. چنانچه آنها هر آنچه در حوزه اختیاراتشان بود برای متوقف کردن این خروج عجولانه به کار نبردند، باید استعفا دهند.

امضاکنندگان این نامه همچنین تاکید کردند که اگر رئیس پنتاگون و ستاد مشترک ارتش آمریکا چنین توصیه‌ای به بایدن داشتند و او به حرفشان توجهی نکرده است، باید در اعتراض به این رفتار و برای نشان دادن مخالفتشان استعفا دهند.

پنجشنبه گذشته در جریان روند تخلیه غیرنظامیان خارجی و شهروندان افغان در فرودگاه کابل، چند انفجار انتحاری رخ داد که از جمله جان ۱۳ نظامی آمریکایی را گرفت. بایدن مسوولیت مرگ آنها را پذیرفته و تاکید کرد که مسوولیت هر آنچه در روند خروج اتفاق افتاده، با اوست.

این ۹۰ ژنرال و آدمیرال بازنشسته آمریکایی تاکید کردند: این عقب‌نشینی عجولانه موجب شد تا حدود ۱۵ هزار آمریکایی در مناطق خطرناک تحت کنترل یک دشمن بی‌رحم، در کنار حدود ۲۵ هزار شهروند افغان که به نیروهای آمریکایی کمک کرده بودند، سرگردان شوند.

این نامه در شرایطی منتشر می‌شود که شخص جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا هم با درخواست‌هایی برای استعفا یا استیضاح از جانب تمام طیف‌های سیاسی که این روند خروج را مورد انتقاد قرار داده‌اند، مواجه شده است. انتظار می‌رود بایدن عصر امروز سه‌شنبه به وقت آمریکا درباره پایان جنگ در افغانستان صحبت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha