حسن حکمتیان در نشست خبری با خبرنگاران افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه جمع آوری نذورات مردمی برای عتبات عالیات جایگاه مطلوبی در بین سایر استانها ندارد.
وی اظهار کرد: تعهد استان کهگیلویه و بویراحمد سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که با توجه به ظرفیت های موجود در استان، میزان نذورات می تواند بیشتر از تعهد ستاد باشد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کمکهای و نذورات مردمی طی سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته اما آنطور که باید و شاید مطلوب نیست.
حکمتیان تصریح کرد: البته مواردی کمکهای ویژه در سطح استان داشته ایم اما نیازمند کمکهای مردم و خیرین استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم.
وی ادامه داد: بیشترین استقبال در رابطه با نذورات و کمکهای به عتبات عالیات از سوی بانوان بوده است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد؛ علاوه بر این ساخت درب باب المهدی حرمین عسکریین(ع) به استان کهگیلویه و بویراحمد واگذار شده است.
حکمتیان در ادامه از اجرای طرح «بنای نور» در سطح استان خبر داد و تاکید کرد: مردم می توانند از یک تا ۱۵۰ میلیون تومان نزد بانک رسالت وام بدون ضامن جهت بازسازی عتبات عالیات دریافت کنند؛ البته این وام مستقیما به حساب ستاد بازسازی واریز می شود و بازپرداخت ماهانه آن ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است. همچنین افراد می توانند بدون مراجعه به شعب بانکی و تنها از طریق سامانه اقدام به ثبت نام کنند.
وی اظهار کرد: تاکنون ۲۰۰ پرونده در راستای اجرای طرح «بنای نور» در استان کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شده که از یک تا ۶۰ میلیون تومان بوده اند.
حکمتیان تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات شفافیت را در دستور کار خود قرار داده و همچون یک اتاق شیشه ای است. نذورات مردم را در همان زمینه ای مد نظرشان باشد، می رساند.
وی ادامه داد: نیروهای تخصصی برای بازسازی عتبات عالیات و کشور عراق اعزام میکنیم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جمع آوری نذورات غیر نقدی را از دیگر وظایف این ستاد است، ادامه داد: تاکنون با وجود مشکلات اقتصادی و شرایط ناشی از کرونا ۱۵ میلیون تومان طلاجات است.
حکمتیان افزود: مردم می توانند نذورات خود از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۱۴۵۱۴ بانک ملی، ۵۸۵۹۸۳۷۰۰۰۴۸۴۶۹۷ بانک تجارت، ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۰۵۸۲۲۴ و ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۱۱۲۳۶۹ بانک سپه و یا کد دستوری #۴*۷۲* ارسال کنند.
وی اظهار کرد: ۲۲ ماه موکب پروانه دار در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که در ایام اربعین حسینی ۱۲موکب در خاک عراق و مابقی در سطح کشور فعالیت می کنند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از پتانسیلهای موکبها در همه حوادث، صحنهها و بحران ها از جمله سیل، زلزله، کرونا، محرومیتزدایی و کمکهای مومنانه استفاده میشود.
حکمتیان تصریح کرد: موکب داران و ستاد بازسازی عتبات عالیات آمادگی دارند تا در حوزه های مختلف کمک های مردمی و خیرین را جمع آوری کنند.
وی ادامه داد: برگزاری مراسم پیاده روی اربعین حسینی بستگی به شرایط کرونایی، تصمیم ستاد ملی کرونا و تصمیم مسئولان دو کشور ایران و عراق دارد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ایجاد ایستگاه صلواتی، راه اندازه آشپزخانه، پخت روزانه ۱۵ هزار پرس غذای گرم، خدمات دهی نیروهای تخصصی و تامین وسایل سرمایشی و گرمایشی و بسته غذایی و پتو بین زلزله زدگان از جمله اقدامات موکب داران استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان زلزله زده دنا بوده است.
به گزارش ایسنا، حکمتیان بیان کرد: موکب داران استان در سیل خوزستان و لرستان با همین ظرفیت حضور پیدا کرده و به مردم آسیبدیده خدمات رسانی کردند.
انتهای پیام
نظرات