• شنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400060604283
  • خبرنگار : 50223

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد

طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ کهگیلویه و بویراحمدی قربانی کرونا شدند

طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ کهگیلویه و بویراحمدی قربانی کرونا شدند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به ۸۴۵ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۹ هم استانی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون ۶۰۴ بیمار در بیمارستان های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد ۲۸۹ نفر مبتلای قطعی و ۴۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.

وی اضافه کرد: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون ۶۰۹۸۴ مورد گزارش شده است.

وی اضافه کرد: از ۱۱۴۰ جواب نمونه pcr  دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج، حدود ۵۰ درصد موارد مثبت بودند و به ترتیب در بویراحمد، گچساران، کهگیلویه ، مارگون و چرام بیشترین موارد مثبت را داشتند. همچنین از ۲۶۷ نمونه تست سریع در استان انجام شد که ۲۰ درصد موارد مثبت بودند و عمدتا در کهگیلویه، بویراحمد و بهمئی بودند.

دکتر یزدان پناه اظهار کرد: با توجه به گسترش ویروس کرونای دلتا در استان و سرعت بسیار زیاد سرایت آن و درگیری سنین پایین، باید در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به خصوص رعایت فاصله ۱.۵ متری، زدن ماسک و کاهش تجمعات و دورهمی ها  دقت شود تا بتوانیم این خیز را مهار کرده و وارد وضعیت بحرانی تر نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha