سید علیرضا متولیان، رئیس هیات مدیره یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به راهاندازی شبکه اجتماعی ویژه متخصصان علوم پزشکی، گفت: این شبکه اجتماعی با عنوان "تریتا اَپ"( Tritapp) برای متخصصانی از حوزههای مختلف علوم پزشکی چون پرستاری، دندانپزشکی و رشتههای دیگر پزشکی راه اندازی شده است.
وی فن بازار را بخش دیگر این شبکه عنوان کرد و یادآور شد: در این شبکه فن بازار دائمی درمانی با همکاری ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده است.
متولیان خاطر نشان کرد: در این فن بازار از یک سو نیازهای مراکز درمانی در حوزههای مختلف بهداشت و درمان و سلامت مطرح میشود و از سوی دیگر شرکتهای دانش بنیان و فناورانی که عضو این شبکه و در ارتباط با بیمارستانها و مراکز درمانی هستند، میتوانند با این مراکز جلسات مذاکره برای رفع این نیازمندیها برگزار کنند.
رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این بخش از شبکه از حدود ۵ ماه پیش راه اندازی شده است، اظهار کرد: در این فن بازار دائمی بسیاری از بیمارستانها و شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه سلامت عضویت دارند.
متولیان تمرکز اصلی این فن بازار را در حوزه درمان ذکر کرد و ادامه داد: بسیاری از نیازمندیهای بارگذاری شده در این فن بازار در حوزههای تجهیزات پزشکی، مواد و لوازم محافظتی، مواد ضد عفونی کننده، تجهیزات مرتبط با تشخیص و درمان است.
وی با بیان اینکه این فن بازار به ایده پردازی توجه بسیار دارد، ادامه داد: در این فن بازار علاوه بر آنکه نیازهای فناورانه درمانی و سلامت مطرح میشود، در برخی از مواقع مراکز درمانی و یا بیمارستانها با مشکلی مواجه میشوند و به دنبال رفع آن هستند، از این رو این نیازهای فناورانه با فناوران در میان گذاشته میشود.
متولیان، اشتراک تجهیزات آزمایشگاهی را از دیگر بخشهای این شبکه اجتماعی متخصصان حوزه پزشکی عنوان کرد و یادآور شد: در خصوص این برنامه با چند آزمایشگاه مرجع در حال مذاکره هستیم، ولی هنوز اجرایی نشده و اجرای آن در دست اقدام است.
وی با تاکید بر اینکه این فن بازار تخصصی حوزه سلامت، خصوصی و حاصل همکاری بین رشتهای دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران است، اظهار کرد: طرح راه اندازی شبکه اجتماعی متخصصان از سال ۹۵ آغاز شد و در سال ۹۷ نسخه اولیه آن را فعال کردیم و طی دو سال اخیر توسعه یافته است.
متولیان ادامه داد: در گذشته این شبکه با دانشگاه ووهان چین در زمینه کرونا ویروس در ارتباط بوده است و در حال حاضر با توجه به نیازهای درمانی و بهداشتی کشور افغانستان، این شبکه با بیمارستانهای این کشور تعاملاتی را در زمینه انتقال دانش فنی از ایران به افغانستان ایجاد شده است.
به گفته وی چند دانشگاه افغانستان با این شبکه در حال انعقاد تفاهم نامه هستند.
انتهای پیام
نظرات