• پنجشنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400060402952
  • خبرنگار : 50283

فرماندار بندرانزلی خبر داد

افتتاح بالغ بر ۵۰۰ میلیارد پروژه هفته دولت در بندرانزلی

افتتاح بالغ بر ۵۰۰ میلیارد پروژه هفته دولت در بندرانزلی

ایسنا/گیلان فرماندار بندرانزلی با اشاره به اینکه امسال در هفته دولت بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه در سطح شهرستان انجام می‌شود، گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های منطقه آزاد و ۱۰۰ میلیارد تومان نیز در محدوده شهری و روستایی انزلی است.

سید اسماعیل میرغضنفری در جلسه شورای اداری شهرستان بندرانزلی که در محوطه فرمانداری این شهرستان با رعایت فاصله گذاری و پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی در یک جنگ تمام عیار قرار داشتیم ولی امروز شرایط سخت‌تری در پیش داریم که زندگی، معیشت، اقتصاد و اشتغال مردم به‌ویژه جوانان را هدف قرار داده و در کنار آن، کرونا باعث فشار مضاعف بر زندگی همه ما شده است.

فرماندار شهرستان بندرانزلی با اشاره به اینکه جایگاه مسئولیت یک فرصت برای خدمت است، گفت: هر فرد در هر رتبه و جایگاه دارای اختلاف سلیقه و تفاوت عقیده با دیگران است ولی همه ما در کنار هم در رابطه با اصل نظام همسو و هم‌نظر هستیم و باید برای تعالی کشور قدم برداریم.

وی تاکید کرد: باید بپذیریم زیر سایه نظام و در مسیر خدمت صادقانه قرار بگیریم و تا روزی که در این مسئولیت هستیم این یک تکلیف برای ماست و چهار دهه تجربه نشان داده هر کجا که ملت ایران تحت فشار قرار گرفته علیرغم بدخواهی دشمنان ایران و انقلاب شاهد پیشرفت چشمگیر در همه حوزه ها بودیم.

میرغضنفری، با اشاره به اینکه امسال در هفته دولت بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه در سطح شهرستان انجام می‌شود، تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های منطقه آزاد و ۱۰۰ میلیارد تومان نیز در محدوده شهری و روستایی انزلی انجام می‌شود که مبارک همه مردم عزیز و شریف منطقه باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس‌الدین، امام جمعه بندرانزلی نیز، ضمن تبریک هفته دولت با اشاره به اینکه خدمت به مردم افتخار نظام اسلامی است، اظهار کرد: اولین چیزی که باید در این مورد توجه داشته باشیم این است که این فرصت را غنیمت دانسته و به گونه‌ای عمل کنیم که وجود ما نافع برای مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید از عملکرد خودمان ارزیابی داشته و رضای خدا را در انجام امور مد نظر داشته باشیم، گفت: اگر این توفیق را پیدا کردیم که خدمتگزار مردم باشیم باید خدا را شکر کنیم و اگر خدای نکرده کوتاهی داشتیم باید درصدد جبران بربیایم و از درگاه خدای متعال استغفار کنیم.

به گزارش ایسنا در پایان این جلسه از کارمندان نمونه ادارات دولتی شهرستان بندرانزلی تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha