• چهارشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۹:۴۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400060302610
  • خبرنگار : 50223

فوت ۶ کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد

فوت ۶ کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه ۶ نفر از هم استانی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند و شمار قربانیان این بیماری ویروسی در کهگیلویه و بویراحمد به ۸۲۳ نفر افزایش یافت.

پرویز یزدان‌پناه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: هم اکنون ۵۸۷ بیمار در بیمارستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد بستری هستند که ۲۷۹ نفر از این بیماران مبتلای قطعی و ۴۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

وی اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون از مجموع مبتلایان به کروناویروس در استان کهگیلویه و بویراحمد ۵۹  هزار و ۶۸۱  نفر تاکنون بهبود یافته اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: از مجموع ۷۳۸ تست پی سی آر گرفته شده ۳۰ درصد مثبت بوده که بیشترین موارد مثبت مربوط به شهرستانهای کهگیلویه، بویراحمد، گچساران و مارگون بوده است. همچنین از مجموع ۶۴۳ تست رپید گرفته شده در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۸ درصد مثبت بوده که بیشتر این موارد مثبت مربوط به شهرستانهای بویراحمد، بهمئی و کهگیلویه بوده اند.

یزدان‌پناه خاطرنشان کرد: مهمترین عامل شیوع گسترده بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد را شرکت مردم در تجمعات و عادی انگاری بیماری کرونا و همچنین شرکت در دورهمی‌هاست و در صورت ادامه همین روند با بحران بیماری کرونا و افزایش روز افزون مبتلایان به این بیماری و همچنین سیر صعودی فوتی‌های کرونایی در استان مواجه خواهیم شد.

مشاهده نشدن بیماری"قارچ سیاه" در کهگیلویه و بویراحمد

وی ضمن هشدار به مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص عادی انگاری و بی توجهی به شیوه نامه‌های بهداشتی ادامه داد: مردم این استان هشدارها را جدی بگیرند و از شرکت در تجمعات،مراسم تشییع و تدفین اموات و همچنین رفتن به مکان‌های پر خطر مانند مراکز بهداشتی و درمانی و بازار و اماکن شلوغ بپرهیزند و حتماً دستور العمل‌های بهداشتی و فاصله فیزیکی را رعایت کنند و ماسک بزنند تا از بیماری کرونا و ابتلا به این بیماری درامان بمانند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص بیماری "قارچ سیاه" در استان بیان کرد: تاکنون بیماری" قارچ سیاه" در استان کهگیلویه و بویراحمد مشاهده نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha