بهروز ترک لادانی امروز (سه شنبه- دوم شهریورماه) در نشست خبری هجدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران در دانشگاه اصفهان که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: این کنفرانس به همت انجمن رمز ایران و میزبانی دانشگاه اصفهان با هدف همافزایی دانش پژوهشگران و صنعتگران حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی و نیز انتشار یافتههای نو و بدیع در این زمینه به مدت دو روز برگزار می شود.
وی محورهای علمی پژوهشی این کنفرانس را مبانی رمزشناسی، پیاده سازی الگوریتم های رمزنگاری، امنیت شبکه، پروتکل های امنیتی، امنیت رایانش، مهندسی امنیت و امنیت خدمات الکترونیکی، نهان سازی اطلاعات، جرم یابی در فضای مجازی معرفی کرد و گفت: امنیت در اینترنت اشیا، رمزنگاری پساکوانتومی و امنیت زیرساخت های حیاتی نیز از محورهای ترویجی این کنفرانس است.
دبیر هجدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران با تاکید بر توجه ویژه به تحولات سریع دانش و فناوری خاطرنشان کرد: هرساله مضامین خاصی در دستور کنفرانس قرار می گیرد و کارگاه ها و میزگردهای تخصصی برگزار می شود که با توجه به گسترش اینترنت اشیاء در کشور و کاربردهای آن در صنایع مختلف در سالهای اخیر موضوع «امنیت اینترنت اشیاء» به عنوان محور ویژه علمی-ترویجی برای کنفرانس انتخاب شده تا فضای تعامل بیشتری برای ارتباط میان دانشگاهیان، محققین و صنعتگران کشور در این حوزه ایجاد شود.
لادانی ادامه داد: سه سخنران کلیدی از اعضای هیات علمی دانشگاه های آمریکا، اسکاتلند و بلژیک و دو سخنران از اساتید دانشگاه های کشور در این کنفرانس سخنرانی خواهند داشت و روز دوم نیز یک میزگرد تخصصی در مورد چالش های امنیت شبکه ملی اطلاعات و سه کارگاه تخصصی نیز برگزار می شود. همچنین در روز اختتامیه کنفرانس نیز مراسم اعطای جایزه دکتر برنجکوب معرفی می شود که برگزیدگان علاوه بر تندیس ویژه جایزه دکتر برنجکوب جایزه نقدی نیز دریافت خواهند کرد.
وی همچنین گفت: هجدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران برای دانشآموزان علاقهمند به حوزه امنیت و رمزنگاری، دو مرحله کارگاه آموزشی به همراه مسابقه دانشآموزی فتح پرچم برگزار خواهد کرد. در این رویداد مهیج، دانشآموزان ابتدا با مفاهیم حوزه امنیت و رمزنگاری آشنا می شوند و سپس با یادگیری مهارتهای برنامهنویسی و رمزنگاری برای فتح پرچم در قالب تیمهای سهنفره به رقابت با یکدیگر میپردازند. تمام مراحل این رویداد بهصورت مجازی و برای دانشآموزان پایههای نهم، دهم و یازدهم دبیرستانهای سراسر کشور در نظر گرفته شده است.
دبیر هجدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران، شناسایی و ارتباط استادان، پژوهشگران، صنعتگران، مدیران و علاقهمندان این حوزه، بررسی چالشهای علمی و اجرایی در فرآیند کاربری این فن در فضای مجازی و تأکید بر امنسازی فضای تبادل اطلاعات در کشور را از اهداف این کنفرانس برشمرد و گفت: از جمله اهداف اصلی هجدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران آشنایی و ارتباط میان اساتید، پژوهشگران، صاحبنظران، متخصصان، سیاستگذاران و علاقهمندان حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات، بررسی چالشهای علمی و اجرایی در فرآیند کاربری آن در فضای مجازی و تأکید بر امنسازی فضای تبادل اطلاعات در کشور است.
لادانی از حمایت انجمن رمز ایران از رسالههای دکتری برتر و پایاننامههای کارشناسی ارشد برتر و شایسته تقدیر که در زمینههای مرتبط با محورهای کنفرانسهای انجمن رمز ایران باشند، خبر داد. همچنین در راستای معرفی دستاوردهای محققان و مولفان حوزه امنیت به فعالان صنعت و تحقیقات این حوزه، رویداد رونمایی از تازههای نشر در این حوزه برگزار خواهد شد.
علی بهلولی- دبیر کارگاه های کنفرانس نیز از برگزاری سه کارگاه تخصصی در این کنفرانس خبر داد و گفت: سه کارگاه با عناوین «بازار محصولات و خدمات امنیتی در حوزه اینترنت اشیا»، «امنیت اینترنت اشیا صنعتی» و «کارگاه رمزنگاری خم بیضوی چالش ها و راهکارها» برگزار می شود که برای برگزاری آنها از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده شده تا خلا فاصله دانشگاه و صنعت به گونه ای برطرف شود.
حمید ملا- دبیر علمی کنفرانس نیز از پذیرفته شدن ۲۸ مقاله در این کنفرانس خبر داد و گفت: ۸۳ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده بود.
بهروز شاهقلی- دبیر اجرایی کنفرانس همچنین گفت: ۱۰ نشست تخصصی، پنج سخنرانی کلیدی و شش سخنرانی از اساتید مدعو در کنفرانس انجام می شود و نمایشگاه مجازی نیز پیش بینی شده که از طریق سایت کنفرانس قابل دسترسی است.
انتهای پیام
نظرات