• سه‌شنبه / ۲ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400060201048
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

جریمه نقدی ۱۵۰۰ خودرو در چهارمحال و بختیاری از ۲۴ مردادماه

جریمه نقدی ۱۵۰۰ خودرو در چهارمحال و بختیاری از ۲۴ مردادماه

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه از ساعت ۱۲ ظهر روز ۲۴ مردادماه تاکنون ۷۵۰ خودروی غیربومی از مبادی ورودی چهارمحال و بختیاری به مبدا بازگشت داده شده است، گفت: همچنین ۱۵۰۰ خودرو مشمول جریمه نقدی شده‌اند.

غلامعلی نوربخش در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر اینکه کنترل مبادی و ورودی و خروجی چهارمحال و بختیاری برای جلوگیری از تردد و ورود خودروهای غیربومی در استان تا پایان پنجم شهریورماه ادامه دارد، اظهار کرد: نیروی پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری در حال حاضر در شش نقطه در مبادی ورودی و خروجی استان مستقر هستند.

رئیس پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری افزود: در حال حاضر کنترل مبادی ورودی و خروجی در شهرستان‌های سامان، شهرکرد، بروجن، لردگان و کوهرنگ در حال انجام است و روزانه برای این منظور حدود ۱۵ نیروی انتظامی به‌کارگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از ساعت ۱۲ ظهر روز ۲۴ مردادماه تاکنون ۷۵۰ خودروی غیربومی از مبادی ورودی چهارمحال و بختیاری به مبدا بازگشت داده شده است، عنوان کرد: همچنین ۱۵۰۰ خودرو مشمول جریمه نقدی شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha