به گزارش ایسنا، باربارا انجلز، محققی که محاسباتش بر مبنای نظرسنجی بیتکام بوده است، گفت: مجموع خسارت سال گذشته به ۲۲۴ میلیارد دلار رسید که بیش از دو برابر ارزش گزارش شده در نظرسنجی سال ۲۰۱۹ بود. دورکاری فزاینده عامل یک چهارم از این افزایش خسارت بوده است.
وی گفت: اغلب موارد هیچ لپ تاپ شرکت، هیچ کلاسهای آموزشی و هیچ مفاهیم امنیتی وجود ندارند. آمار واقعی خسارت ممکن است بالاتر باشد زیرا در این آمارگیری شرکتهای کوچک در نظر گرفته نشده اند در حالی که این شرکتها از نظر حفاظت از فناوری اطلاعات خود ضعف دارند.
طبق نظرسنجی جداگانه دفتر امنیت اطلاعات فدرال، معمولا هک اتصالات وای فای خانگی ساده تر از شبکه های شرکتهاست و تنها ۱۶ درصد از شرکتهای آلمانی بودجه امنیت فناوری اطلاعات خود را در دوران همه گیری تقویت کرده اند. بسیاری از شرکتها در سراسر جهان اکنون در حال بررسی اجرای مدل دورکاری دائمی و فراهم کردن انعطاف پذیری بیشتر برای کارمندانشان هستند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، شرکت چک پوینت سافت وار تکنولوژیز هم اخیرا در گزارشی اعلام کرد سازمانهای سراسر جهان در ژوییه در مقایسه با نیمه اول سال با افزایش حملات سایبری روبرو شدند و بخش آموزش بیشترین آسیب را دید. حملات سایبری به بخش آموزش و مرکز تحقیقات در ژوییه ۳۰ درصد رشد کرد و ایتالیا و هند اصلی ترین اهداف این حملات بودند. مربیان آموزشی آسیب پذیری بیشتری در برابر حملات سایبری پیدا کرده اند زیرا این بخش از ابتدای شیوع همه گیری کووید ۱۹ عمدتا به دورکاری کارکنان متکی بوده است. این شرکت اعلام کرد سازمانها در بخش آموزش و مراکز تحقیقاتی خود را بیش از قبل در جنگ امنیت سایبری می بینند.
انتهای پیام
نظرات