• دوشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۸:۵۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400060100838
  • خبرنگار : 71234

محمدصالحی: رئیس جمهور در حوزه های مختلف تحول ایجاد کند

محمدصالحی: رئیس جمهور در حوزه های مختلف تحول ایجاد کند

نماینده فریدن در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد: رییس جمهوری با وزرای جهادی خود تحول و دگرگونی در حوزه‌های مختلف ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، حسین محمدصالحی در جلسه علنی عصر امروز (دوشنبه) مجلس گفت: ما از برنامه برخی از وزرای پیشنهادی اطلاع نداریم و باید در اختیار نمایندگان قرار گیرد.

وی ادامه داد: اگرچه ما از دولت کار و کرامت حمایت می کنیم، اما امیدواریم آقای رئیسی با وزرای جهادی که معرفی کرده است تحول و دگرگونی در حوزه‌های مختلف ایجاد کند.

جبار کوچکی نژاد نیز در تذکر دیگری ضمن قدردانی از رییس مجلس و هیات رئیسه مجلس به خاطر نظم در برگزاری جلسات رای اعتماد گفت: اولین باری است که همه وزرا در همه کمیسیون های تخصصی حضور پیدا کردند و نظر و برنامه های خود را ارائه دادند. پیش از این، اگر وزیری به مجلس می آمد حتما ۱۰ تا ۱۵ دلال به همراه خود می آورد که این بار این مسئله حل شد.

وی با استناد به ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی گفت: براساس این ماده باید گزارش کمیسیون های مرتبط درخصوص تطبیق برنامه وزرای پیشنهادی با اسناد بالادستی در صحن قرائت شود اما متاسفانه شاهد قرائت گزارش کمیسیون های غیرمرتبط با موضوعات هستیم، انتظار داشتیم که از کمیسیون برنامه و بودجه در مورد اکثر وزرای پیشنهادی گزارش دریافت می شد که این اتفاق نیفتاد.

محمدباقر قالیباف رییس مجلس در پاسخ به این دو تذکر گفت: قطعا کمیسیون برنامه و بودجه یکی از کمیسیون های مادر مجلس است که به همه موضوعات مرتبط می باشد، اما به لحاظ زمان امکان این کار وجود ندارد در هیات رئیسه به این جمع بندی رسیدیم که به شکل فعلی گزارشات قرائت شود.

رئیس مجلس همچنین گفت که برنامه دولت و ۱۹ وزیر پیشنهادی از شنبه هفته گذشته در سامانه بارگذاری شده و حتی اگر وزرای پیشنهادی اصلاحیه‌ای داشتند این اصلاحیه نیز بارگذاری شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha