صدای خانم را که شنیدم به اتاق معاینه رفتم اما هیچ کسی آنجا نبود، دنبال صدا را گرفتم تا خانمی که در حال فریاد زدن بود را پیدا کردم و به وی گفتم من پزشک اورژانس هستم و مریض چه کسی است تا او را معاینه کنم.
تو کجایی؟ چرا خوابی؟ این را آن خانم با عصبانیت به دکتر اورژانس گفت، اما دکتر در آرامش کامل گفت، من اینجا هستم و مریض چه کسی است تا او را معاینه کنم.
دکتر شکریان مسئول اورژانس بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد که بیماران مبتلا به کرونا در آنجا پذیرش می شود، دو دختر خانم مذکور که به کرونا مبتلا شده اند را مورد معاینه قرار می دهد و دو دختر همراه با مادر به بخش سی تی اسکن برای گرفتن عکس از ریه ها فرستاده می شود اما زمانی که مادر نگران دوباره به بخش اورژانس برای نشان دادن عکس ها نزد پزشک می آید با نگهبان جلوی درب اورژانس درگیر می شود.
ساعت دو بعد از ظهر است و دکتر شکریان با چهره ای خسته در حال تحویل دادن شیفت و بازگشت به منزل است و در گفت و گو با ایسنا می گوید: از صبح تا به الان خود من به تنهایی ۱۲۶ بیمار کرونایی را ویزیت کرده ام.
متاسفانه موج پنجم کرونا و دلتا کرونا حتی اجازه نفس کشیدن را به پزشکان نمی دهد و دو هفته ای است که اورژانس این بیمارستان بسیار شلوغ است و مریض پشت مریض می آید.
چهار شبانه روز است که در اورژانس بودم و حتی فرصت خوابیدن را نداشته ایم و بعد از یک استراحت کوتاه دوباره ساعت هفت بعد از ظهر باید بیمارستان بروم تا روز چهارشنبه.
شکریان ادامه می دهد: تعداد خیلی زیاد بیماران، پزشکان معالج بیماری کووید ۱۹ را به شدت آزار می دهد، در حقیقت همراهان بیماری که به بیمارستان مراجعه می کنند، به شدت نگران حال بیماران خود هستند و از پزشک انتظار دارند که خدمات ارائه شده در کوتاه ترین فاصله زمانی به بیمار آن ها انجام شود اما غافل از اینکه در حال حاضر هر پزشکی بیشتر از ۱۲۰ بیمار را باید در بخش های کرونایی بیمارستان معاینه کنند و همین امر موجب عصبانیت و پرخاشگری همراهان بیماران می شود اما باید آن ها نیز درک متقابلی از وضعیت پزشکان خسته داشته باشند.
حجم زیاد بیماران در بخش اورژانس بیمارستان امام حسن(ع) از یک سو، تعداد زیاد همراهان بیمار از یک سو سبب می شود که گاهی اوقات انرژی از پزشک و سایر کادر درمان گرفته شود و بسیار دیده شده که به همراه یک بیمار چهار مراجعه کننده می آید و انتظار هر چهار نفر آن ها نیز این است که به سوالات تک تک آن ها پاسخ داده شود.
دکتر شکریان با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا در بخش اورژانس بیمارستان به بیماران کرونایی خدمت می دهد، می گوید: تا به حال همه همکاران پزشک من یکی دو مرتبه و تعدادی سه مرتبه به کرونا مبتلا شده اند اما من هنوز به کرونا مبتلا نشده ام.
در پاسخ به این سوال که جای تعجب دارد که میان این حجم از بیماران کرونایی بوده اید ولی به کرونا مبتلا نشده اید، می گوید: ورزشکار هستم و شاید مقاومت و ایمنی بدن من بالا بوده که تاکنون گرفتار این ویروس نشده ام.
وی می افزاید: از مردم درخواست دارم که به شدت دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند، در تجمع ها و دورهمی ها شرکت نکنند؛ از روز جمعه تاکنون ۱۰ نفر در شیفت بنده در بخش اورژانس فوت شده اند.
هیچ گاه فوت یک بیمار برای پزشکان عادی نمی شود چه برسد به اینکه یک پزشک طی چهار روز فوت ۱۰ نفر از هم شهری های خود را ببیند.
انتهای پیام
نظرات