• دوشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400060100248
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو اعلام کرد

بهره مندی بیش از ۸۰۰ دانش آموز از فضای آموزشی در منطقه آزاد ماکو

بهره مندی بیش از ۸۰۰ دانش آموز از فضای آموزشی در منطقه آزاد ماکو

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: مدارس یولاگلدی قیرکندی و آداغان در منطقه آزاد ماکو آماده افتتاح است.

محمد رضا عبدالرحیمی در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: سازمان منطقه آزاد ماکو در راستای توسعه زیرساخت های آموزشی و افزایش فضای آموزشی استاندارد در منطقه، در شهر یولاگلدی واقع در شوط، روستای آداغان واقع در ماکو و روستای قیرکندی واقع در  پلدشت اقدام به احداث مدارس ۱٠، ۹ و ۸ کلاسه کرده که در حال حاضر این مدارس آماده افتتاح و بهره برداری هستند.

به گفته مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو، عملیات اجرایی مدارس یولاگلدی، آداغان و قیرکندی به همت سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو در مجموع در زمینی به مساحت ۷٠٠٠ مترمربع و هزینه ای بالغ بر ۲۵٠ میلیارد ریال در اردیبهشت سال گذشته آغاز شده است.

عبدالرحیمی افزود: در حال حاضر با اتمام آن، برای بیش از ۸٠٠ دانش آموز، فضای آموزشی مهیا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha