• یکشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400053121633
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تأکید کرد؛

ضرورت عرضه کالا و محصولات باکیفیت ایرانی

ضرورت عرضه کالا و محصولات باکیفیت ایرانی

ایسنا/اصفهان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: عرضه کالا و محصولات باکیفیت ایرانی جهت رفاه حال مردم باید سرلوحه کار تمام تولیدکنندگان، صنعت‌گران و ارائه‌دهندگان خدمات قرار گیرد تا مردم با اطمینان و رغبت به سمت انتخاب و مصرف کالاهای ایرانی سوق یابند.

حمیدرضا عظیمیان با اشاره به اهمیت تولید محصول باکیفیت ایرانی اظهار کرد: رکورد بازده کیفی شرکت فولاد مبارکه از آن‌جا مهم است که تمام نواحی تولیدی بالاترین عملکرد کیفی خود را در سال ۱۴۰۰ با توجه به حجم و ظرفیت تولید محصولات کیفی به دست آوردند.

وی افزود: در اردیبهشت ماه سال جاری، هم‌زمان با رشد چشم‌گیر تولید شرکت فولاد مبارکه، بالاترین بازده کیفی محصولات در نواحی فولادسازی، نورد گرم، نورد سرد و فولاد سبا به دست آمد که منجر به کسب رکورد ۹۱  درصد در کل شرکت و بهبود ۲ درصد نسبت به مشابه سال قبل شد.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: ارتقای کیفیت کالاها و محصولات داخلی از مهم‌ترین ضروریات در ایجاد جایگاه مناسب برای محصولات ایرانی در بازارهای داخلی و جهانی و نیز در اذهان مصرف‌کنندگان و در واقع احترام به اعتماد و انتخاب آن‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: عرضه کالا و محصولات باکیفیت ایرانی جهت رفاه حال مردم باید سرلوحه کار تمام تولیدکنندگان، صنعت‌گران و ارائه‌دهندگان خدمات قرار گیرد تا مردم با اطمینان و رغبت به سمت انتخاب و مصرف کالاهای ایرانی سوق یابند.

عظیمیان ادامه داد: در راستای تحقق شعار سال، شرکت فولاد مبارکه به عنوان سازمانی متعالی و پیشرو همگام با رکورد کمی در تولید به کیفی‌سازی محصولات اهتمام ویژه‌ای دارد.

وی تصریح کرد: اگرچه هدف‌گذاری در بنگاه‌های اقتصادی بزرگ بر افزایش کمی محصولات تولیدی است اما در شرکت فولاد مبارکه و ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، شاخص کیفیت محصولات هم هدف‌گذاری شده است؛ چنانچه محدودیت‌های تأمین انرژی به ویژه برق برطرف شود متناسب با ارتقای کمی تولید فولاد خام کیفی‌سازی محصولات شرکت فولاد مبارکه محقق می‌شود.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اضافه کرد: در سال گذشته نسبت به سال ۹۸، تمام پارامترهای کیفی شامل ذوب های خارج از استاندارد و کاهش عیوب محصولات تولیدی در فولاد مبارکه با بهبود ۰.۵ تا ۲.۵ درصدی همراه بود که باید نسبت به مقیاس تولید ۷ میلیون تن فولاد خام سنجیده شود.

وی اضافه کرد: روند کیفی‌سازی محصولات در شرکت فولاد مبارکه در ابتدای سال ۱۴۰۰ تداوم داشت و در اردیبهشت ماه رکورد کیفی‌سازی محصولات از تاریخ شکل‌گیری شرکت فولاد مبارکه ثبت شد و بازده کیفی محصولات شرکت فولاد مبارکه به ۹۱ درصد رسید.

عظیمیان با تأکید بر این‌که با وجود افزایش کمی تولیدات در فولاد مبارکه از کیفیت محصولات کاسته نشد، تصریح کرد: کیفی‌سازی محصولات در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه شامل ذوب‌های خارج از استاندارد با ۲.۳۵ درصد و میزان بهبود ۰.۲۸ درصدی همراه بود که بهترین شاخص کیفی در این بخش است و مهم‌ترین پارامتر بازده کیفی محصولات تولیدی در شرکت فولاد مبارکه محسوب می شود.

وی ادامه داد: میزان عیوب تختال در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه در اردیبهشت ماه سال جاری برابر ۷.۶ درصد بود که سهم مهمی در بازده کیفی محصولات شرکت فولاد مبارکه دارد؛ یکی از پارامترهای سنجش کیفی محصولات این ناحیه درصد ناخالصی نورد گرم با منشأ فولادسازی است که در ناحیه نورد سرد و شرکت‌های بهره‌بردار محصول تختال شناسایی می‌شود و در اردیبهشت سال جاری به ۲.۵۲ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین مقدار ممکن در دو سال گذشته رسید.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اضافه کرد: بازده کیفی ناحیه فولادسازی شرکت فولاد مبارکه در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به ۹۵.۳ درصد افزایش یافت که میزان بهبود این بازده یک رکورد بالا برای این صنعت محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha