• یکشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400053121347
  • خبرنگار : 50061

یک مسئول اعلام کرد

برآورد خسارت ۴۵۰ میلیارد تومانی برای سیل قزوین

برآورد خسارت ۴۵۰ میلیارد تومانی برای سیل قزوین

ایسنا/قزوین مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: در پی وقوع سیل الموت شرقی، الموت غربی و آوج ۴۵۰ میلیارد تومان خسارت دیدند که ارزیابی خسارت برای تصویب در هیئت دولت به تهران ارسال شده است؛ پرداخت خسارت ممکن است در قالب استمهال وام‌های بانکی از محل بند «خ» ماده ۳۳ یا وام چهار درصدی باشد اما همه چیز منوط به مصوبه هیئت دولت است و به‌محض ابلاغ اعتبار به استان پرداخت خسارت انجام خواهد شد.

قدرت‌الله مهدیخانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: زمان وقوع حادثه اولویت نجات جان مردم است، این سیل هفت فوتی داشت که پنج جسد پیدا شد اما هنوز یک پیکر در آوج و یک پیکر در الموت پیدا نشدند.

وی ادامه داد: پس از وقوع حادثه و امدادرسانی، بازگشایی نهرهای کشاورزی و سربندها انجام و پاک‌سازی منازل انجام شد و درحال حاضر مردم مشکلی ندارند. بالغ‌بر ۱۲۴ واحد مسکونی در سطح استان آسیب دیدند که البته تخریب‌ها ۱۰۰ درصدی نبود که مردم نیاز به اسکان داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین تصریح کرد: مایحتاج اولیه شامل جیره‌خشک ۷۲ ساعته توسط هلال‌احمر به سیل‌زده‌ها اهدا شد، جاده‌ها و پل‌هایی که از سیل آسیب دیده بودند مرمت و جاده‌های دسترسی روستایی تعمیر شدند و در حال حاضر تردد جریان دارد.

وی تشریح کرد: در پی وقوع سیل الموت شرقی، الموت غربی و آوج ۴۵۰ میلیارد تومان خسارت دیدند که ارزیابی خسارت برای تصویب در هیئت دولت به تهران ارسال شده است؛ پرداخت خسارت ممکن است در قالب استمهال وام‌های بانکی از محل بند «خ» ماده ۳۳ یا وام چهار درصدی باشد اما همه چیز منوط به مصوبه هیئت دولت است و به‌محض ابلاغ اعتبار به استان پرداخت خسارت انجام خواهد شد.

مهدیخانی اضافه کرد: بیشترین خسارت به میزان ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی بوده است، همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، ۱۷ میلیارد تومان خسارت به شرکت آب و فاضلاب، بیش از ۲ میلیارد تومان خسارت به شرکت برق، ۱۰ میلیارد تومان به شرکت گاز و حدود ۲ میلیارد تومان خسارت به هواشناسی وارد شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین در پایان تأکید کرد: با توجه به تغییر اقلیم اتفاق افتاده در دنیا و گرمای هوا احتمال بروز بارندگی و سیل حتی در فصول گرم را شاهد خواهیم بود بنابراین مردم باید هشدارها را جدی بگیرند و کشاورزان نیز محصولات خود را بیمه کنند؛ اگر کشاورزان بیمه بودند امروز دغدغه جبران خسارت از سوی دولت را نداشتیم. مردم باید همراهی کنند و بیمه را جدی بگیرند چون سالیانه از محل اعتبارات مدیریت بحران ۳۵۰۰ میلیارد تومان برای صندوق بیمه محصولات کشاورزی پرداخت می‌شود که اگر کشاورزان بیمه را جدی بگیرند ما دغدغه پرداخت خسارت را نخواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha