• شنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400053020397
  • خبرنگار : 71588

مصطفی الکاظمی طی روزهای آتی به کویت می‌رود

مصطفی الکاظمی طی روزهای آتی به کویت می‌رود

وزارت خارجه عراق اعلام کرد، نخست وزیر این کشور روزهای آتی به کویت سفر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شفق نیوز، وزارت خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، منهل الصافی، سفیر عراق در کویت پیشتر با محمد الصقر، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع کویت دیدار کرد و دو طرف در جریان این دیدار در خصوص شماری از موضوعات از جمله مقدمات سفر مصطفی الکاظمی به کویت در روزهای آتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این بیانیه همچنین آمده است، المنهل اعلام کرد که نخست وزیر عراق با تاجران کویتی برای ورود سرمایه گذاران کویتی به بازار  عراق و ایفای نقش کارآمد و پویا در زمینه رشد و توسعه پایدار و همچنین سرمایه گذاری صنعتی و تجاری دیدار خواهد کرد.

سفیر عراق در کویت همچنین تصریح کرد، مصطفی الکاظمی در جریان سفر خود به کویت راه‌های رشد و توسعه تجارت بین دو کشور در سایه وجود تمایل واقعی برای توسعه همکاری دوجانبه در زمینه‌های مختلف را مورد بررسی قرار خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha