• سه‌شنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400052618700
  • خبرنگار : 71467

گله کارکنان از تعطیلی نابرابر!

گله کارکنان از تعطیلی نابرابر!

با وجود اعلام تعطیلی ادارات و تاکید بر مشمولیت بخش خصوصی و دولتی، همچنان کارکنان برخی دستگاه‌های اجرایی و البته شرکت‌های خصوصی که حتی ارائه‌دهنده خدمات ضروری نیستند، در محل کار حاضر بوده و این موضوع موجب گله‌مندی آنها و درخواست نظارت شده است.

به گزارش ایسنا، براساس تصمیم ستاد مقابله با کرونا مقرر شد از روز دوشنبه( ۲۵ مرداد) تا پایان روز شنبه (۳۰ مرداد ماه) تمامی ادارات به جز مشاغل ضروری تعطیل باشند. حتی بانک‌ها و بازار سرمایه که در کمتر مواقعی تعطیلی آنها اتفاق می‌افتد، مشمول این تعطیلی شدند.

در فاصله اعلام شده از زمان تعطیلی تاکنون که روز دوم آن در حال سپری شدن است، اعلام گزارش‌هایی از کارکنان برخی دستگاه‌های اجرایی و همچنین بخش خصوصی نشان می‌دهد که آنها همچنان در محل کار خود حاضر بوده و کارفرما نسبت به تعطیلی اقدام نکرده است، در حالی که ارائه دهنده خدمات ضروری نیستند.

کارکنان مربوطه به ویژه در بخش‌های خصوصی خواستار نظارت بیشتر بر این جریان و مشمولیت فعالیت‌شان طبق تصمیمات ستاد مقابله با کرونا شده‌اند.

در جریان دورکاری نیز شاهد بودیم که وقتی تهران یا سایر نقاط به منطقه قرمز تبدیل می‌شد و کارکنان باید تا یک سوم در محل خود حضور داشته باشند، در برخی از دستگاه‌های اجرایی و البته بسیاری از شرکت‌های خصوصی این الزام قانونی رعایت نمی‌شد و بعضا کارکنان به طور کامل در محل کار حضور داشتند.

پیش‌تر سازمان اداری و استخدامی طی بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی ضمن تذکر نسبت به اجرای صحیح بخشنامه دورکاری و کاهش حضور کارکنان تاکید کرده بود که دستگاه‌های اجرایی باید نتایج خود در این رابطه را در مرکز به کمیته عالی نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی وزارت بهداشت و در استان‌ها به استانداری اعلام کنند و با هر گونه تخطی در مورد رعایت بخشنامه مربوط به نحوه فعالیت کارکنان برخورد خواهد شد.

این در حالی است که اعلام اخیر معاون فنی مرکز سلامت محیط و کسب و کار وزارت بهداشت نیز از این حکایت دارد که تعطیلی مشاغل در روزهای اعلام شده همزمان شامل بخش دولتی و خصوصی می‌شود.

وی بر تشدید بازرسی ها نیز تاکید داشته و گفته که تمام بازرسان سلامت محیط و کار، شبانه‌روزی آماده‌باش بوده و بیش از ۸۰ هزار بازرسی در کل کشور در روز دوشنبه (۲۵ مرداد) انجام شده است. 

اما با وجود تمامی این تاکیدات و مصوبات، شاهد آن هستیم که همچنان برخی دستگاه‌های اجرایی یا شرکت‌های خصوصی با مصوبات ستاد کرونا در تعطیلات سراسری همراهی نکرده و کارکنان در محل کار حاضر هستند که در این حالت به نظر می‌رسد اعمال نظارت بیشتر و البته اعلام کانال ارتباطی مستقیم برای کارکنان جهت اعلام تخطی از مصوبات کرونایی ضروری و پیگیری آن از سوی دستگاه‌های مربوطه ضروری باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۶ ۱۵:۵۹

با سلام ممنونم ازتون بابت پوشش دادن این خبر،چجوری میشه به بازرسین اطلاع داد ،وقتی دورکاری رو رعایت نمیکنن؟؟؟

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۶ ۱۶:۱۰

مملکت داره سلیقه ای اداره میشه بعضی مدیران خودشون تصمیم میگیرن

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۶ ۱۶:۱۵

خدا کنه تا پنجم تعطیل باشه

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۶ ۱۷:۳۳

چی توی این مملکت برابر هست که این تعطیلی برابر باشه

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۶ ۱۸:۱۱

وقتی دیوان محاسبات که ناظر بر اجرای قوانین هست به کارمنداش میگه باید بیایید سرکار و این دستورالعمل شامل ما نمیشه دیگه انتظاری نیست

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۶ ۱۹:۱۲

بانک و بخشهای دولتی که تعطیل میشه حقوق پرسنل قطع میشه یا کم‌میشه نه، از جیب کی میره؟ از جیب ملت. حالا بخش خصوصی که خودش به خاطر بحرانهای وحشتناک تحریم و کرونا خودش داره تو چند جبهه می جنگه دچار مشکلات جدی مالی هستند و هیچ کمک و حمایتی هم از دولت نداشتند ، اگه پرسنل رو تعطیل کنند پولش رو کی میده کارفرمای مفلس ... آخه ی کارفرما مثل یک شرکت تولیدی تو چند جبهه توان دارند بجنگند...... والسلام

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۶ ۲۳:۰۱

اگر در یک کلمه , «تعطیلی رسمی» اعلام میشد به غیر از مشاغل ضروری ، دیگه کارفرما نمیتونست سو استفاده کنه ولی این اتفاق نیافتاد به همین سادگی

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۷ ۰۶:۵۷

سلام ناحقیه دیگه ما کارگر شدیم در صورتی که از خیلیها بیشتر سواد داریم چون پدر ما کارگر بود نا عدالتی بود سهمیه نداشتیم کارگر هم که باید کار کنه جانش دربیاد شده دولت بگه کارگر این ماه بیمه نده کارمند تو خونه نشسته حقوقشو میگیره انشاالله اون دنیا یقه تونو میگیریم

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۷ ۰۹:۵۹

سلام. میشه یه لطفی کنید و صدای اعتراض ما را به گوش مسولین برسونید ما پرسنل اقماری شرکت ملی حفاری که تحت هر شرایطی باید سر دکل های حفاری حضور داشته باشیم. واقعا جز این جامعه نیستیم. تعطیلی که هیچ. برای رفتن سر دکل هم دچار مشکل هستیم. چون اکثرا از استان های دیگه باید سر کار بیاییم. برای تردد مشکل داریم. مدیران هم که فقط فکر خودشون هستن.

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۷ ۱۵:۲۴

با سلام سازمان تامین اجتماعی اداره کل غرب تهران در بخش بیمه ای که خدمات درمانی و فوری هم ارائه نمیدهد کارکنان خوددرا با صدور دستور ملزم به حضوردر ایام تعطیل کرده است ضمنا قبل ازاعلام تعطیلی که کارکنان باید ۱/۳حاضر میشدند شیفت و نوبت کاری هم در خصوص کارکنان در بسیاری از شعب رعایت نشده است

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۷ ۱۷:۴۰

ما کارگرهای بخش صنعت وتولید کارمون ضروریه چون چرخ تولید واقتصادکشور رومی چرخونیم . اگه اندازه کارمندها تعطیلی نداریم لا اقل برای جبران حقی که ازمون ضایع میشه حق بیمه مونو چهاردرصد بیشتر ردکنین مشمول سختی کاربشیم زودتر بازنشسته شیم .

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۷ ۲۲:۳۰

جناب رضاییان حقوق کارمندان دولت چرا از جیب ملت بره ....کارمند بیچاره ای که با هر نوع خطر و مشکل داره دست و پنجه نرم می‌کنه ‌.با کمترین حقوق با این همه تورم .تمام اینها قابل جبران هست ولی با این وضعیت اگر مردیم راه برگشتی نیست ‌...

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۰۳ ۰۶:۵۹

بسه بابا دیگه