• سه‌شنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1400052618520
  • خبرنگار : 71489

در آیین افتتاح بخش بیماران کرونایی داروخانه ۲۹ فروردین

امیر حیدری: نیروی زمینی ارتش از آغاز شیوع  کرونا با روحیه آفندی و جهادی جهت مبارزه وارد عرصه شد

امیر حیدری: نیروی زمینی ارتش از آغاز شیوع  کرونا با روحیه آفندی و جهادی جهت مبارزه وارد عرصه شد

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اقدامات این نیرو در راستای مقابله با ویروس کرونا گفت: نیروی زمینی از آغاز شیوع ویروس کرونا با روحیه آفندی و جهادی جهت مبارزه وارد عرصه شد و در این رابطه ۲۸ بیمارستان و ۱۲ هزار کادر پزشکی و درمانی خود را به کار گرفت.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش(نزاجا) صبح سه شنبه در آیین افتتاحیه بخش موقت دارویی بیماران کرونایی داروخانه ۲۹ فروردین این نیرو که با حضور رئیس دفتر رئیس‌جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: رزمندگان نیروی زمینی ارتش حماسه‌ای دیگری آفریدند و در رکوردی بی نظیر طی ۴۸ ساعت مجموعه‌ای به این وسعت را برای جداسازی بیماران کرونایی از سایر بیماران ایجاد کردند.

وی با تاکید بر اینکه داروخانه ۲۹ فروردین مورد اعتماد مردم و سامانه دارویی کشور است، گفت: حجت الاسلام والمسلمین رئیسی رئیس جمهور مردمی، دلسوز و ولایتمدار به این مجموعه  تشریف آوردند و از کارکنان این داروخانه قدردانی کردند و ما نیز به احترام حضور رئیس محترم جمهوری و به منظور  تکریم ارباب رجوع این مجموعه راه اندازی کردیم. 

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اقدامات نزاجا در راستای مقابله با ویروس کرونا گفت: نیروی زمینی از آغاز شیوع ویروس کرونا با روحیه آفندی و جهادی جهت مبارزه وارد عرصه شد و در این رابطه ۲۸ بیمارستان و ۱۲ هزار کادر پزشکی و درمانی خود را به کار گرفت. نزاجا توانست با امر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر حضور مضاعف نیروهای مسلح در حوزه مقابله با بیماری کرونا، در این عرصه با خلاقیت، نوآوری و خدمت گذاری ویژه، عرصه مبارزه با کرونا را به فرصت تبدیل کند.

امیر حیدری خاطرنشان کرد: هم اکنون بنا به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا در ۴ سرفصل خدمات بیمارستانی، واکسیناسیون، برپایی نقاهت‌گاه و تامین اقدام دارویی مشغول فعالیت هستیم؛ در حوزه احداث بیمارستان‌های تنفسی صاحب رکورد هستیم؛ ظرف ۵ روز یک بیمارستان تنفسی برپا می‌کنیم و تا کنون به تمام درخواست‌های استانداران در این زمینه اجابت کرده ایم. در زمینه واکسیناسیون نیز هم اکنون ۱۴ مرکز ثابت و سیار واکسیناسیون داریم. همچنین در هر استانی که از ما درخواست شده، نقاهتگاه و مراکز پسا بیمارستانی احداث کرده و می کنیم که تعداد آن فعلا ۹ مرکز نقاهتگاهی در سطح کشور است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha