• یکشنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۰:۳۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400052416671
  • خبرنگار : 71214

در تعطیلی کرونایی پیش‌رو چه اتفاقی می‌افتد

تکرار ترافیک‌های سنگین یا قرنطینه جدی؟

تکرار ترافیک‌های سنگین یا قرنطینه جدی؟

در تعطیلات پنج روزه‌ای که ستاد ملی مقابله با کرونا مانند دفعات قبلی اعلام کرده باید دید چه سناریوی احتمالی برای سفرهای ممنوعه مردم می‌توان متصور بود، آیا جاده‌های کشور شاهد موج سنگین ترافیک‌های تکراری ما۱ه‌های گذشته خواهد بود یا آنکه ممنوعیت‌های اعلام شده به صورت جدی اعمال خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ستاد ملی مقابله با کرونا روز گذشته تصویب کرد تا از امروز ساعت ۱۲ ظهر تا صبح شنبه دو هفته آینده (پنجم شهریور ماه) ممنوعیت تردد سراسری و بین استانی اعمال شود و از سوی دیگر نیز تعطیلی همه ادارات را از فردا (دوشنبه ۲۵ مرداد ماه) تا شنبه هفته آینده ۳۰ مرداد ماه اعلام کرد.

اما باید دید با این تعطیلی که البته با روزهای تعطیل ایام تاس۱وعا و عاشورا همزمان شده است، ممنوعیت‌های سفر و ترددهای بین‌ استانی چگونه اعمال خواهد شد و آیا مانند گذشته با سهل انگاری در اعمال این مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مواجه خواهیم بود یا آنکه قرنطینه‌های جدی در استان‌های مختلف کشور اعمال خواهد شد و نهایتا در پایان این ۱دو هفته شاهد کاهش محسوس تردد وسایل نقلیه مختلف در محورهای مواصلاتی خواهیم بود.

البته در هفته گذشته و بر اساس آنچه از آمارهای رسمی بر می‌آید که توسط مرکز مدیریت راه‌های کشور منتشر شده است، متوسط تردد روزانه از ۱۵ تا ۲۱ مرداد ماه امسال یک میلیون و ۵۹۴ هزار و ۲۱۰ وسیله نقلیه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد ودر قیاس با هفته گذشته هفت درصد کاهش داشته است.

اما بر اساس آنچه تحقیقات و بررسی‌های علمی نشان داده هر قدر بتوانیم سفرهای مردم را کاهش دهیم به همان اندازه کمتر با شیوع ویروس کرونا مواجه هستیم و بالعکس. در این میان کمترین میزان تردد در دوران شیوع ویروس کرونا در کشور به روزهای عید سال گذشته باز می‌گردد که بسیاری از مردم داوطلبانه اقدام به لغو کردن سفرهای خود و حتی کنسل کردن بلیت سفرهایشان بودند و نهایتا ترددهای بین استانی تا حدود ۸۰۰ هزار وسیله نقلیه نیز کاهش یافت و پس از آن در آذر ماه سال گذشته با اعمال طرح‌های قرنطینه تحت عنوان ممنوعیت‌های سفر نیز تردد وسایل نقلیه مختلف در محورهای مواصلاتی به حدود یک میلیون دستگاه رسید.

اما پس از آن در هیچ تعطیلات کرونایی و ممنوعیت‌های سفر که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ماه‌های بعدی تصویب و ابلاغ شد، افت محسوسی در سفرهای مردم رخ نداد و اتفاقا عدم کنترل‌های سختگیرانه در ورودی و خروجی استان‌های مختلف سبب شد تا اغلب در این ایام مردم بیشتر از گذشته به مسافرت بروند.

حالا اما باید دید که کدام سناریو برای تعطیلات و ممنوعیت‌های تردد پیش‌بینی شده قابل تصور است آیا با کنترل‌های سختگیرانه، مردم از سفر منع خواهد شد و مانند نوروز سال گذشته شاهد افت محسوس آمارهای ابتلاء  به ویروس کرونا در کشور خواهیم بود یا آنکه مانند تعطیلات کرونایی سابق در سال جاری روز به روز ویروس کرونا بیشتر در جاده‌ها و سفرهای مردم جولان می‌دهد؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۲۴ ۱۴:۰۵

فقط کارمندا کرونا میگیرن؟؟؟ ما کارگرها که از مالیات حقوق ما حقوق این کارمندارو میدین کرونا نمیگیریم؟؟؟ زن و بچه ما چه گناهی کردن یه مشت کارمند بی خاصیت که از برکت وجود ما زنده موندن الان دارن سفرهای دوره ای انجام میدن؟؟؟ تازه این کارمندا که 70 درصدشون دور کاری هستن و تا لنگ ظهر خوابن!!! این یعنی ظلم مضاعف در حق کارگر و خانوادش