با روی کار آمدن شوراهای اسلامی دور ششم، یکی از بحثهایی که این روزها به صورت داغ در اغلب شهرهای استان مطرح بوده، بحث انتخاب شهردار است که پیرامون این موضوع در فضای مجازی اکثر شهرها نیز بحث و گفتوگوهای فراوانی وجود دارد.
انتخاب شهردار در دو شهر ابهر و خرمدره این روزها با حرف و حدیثهای فراوانی همراه است. نکته جالب این موضوع این است که شورای شهر هر دو شهر یک گزینه واحد یعنی امیرهوشنگ نوریآرا را که در دور قبلی نیز سکاندار شهرداری خرمدره بود را برای تصدی صندلی شهرداری به استانداری معرفی کردهاند؛ انتخابی که در ابهر با حاشیههای فراوان همراه بوده و شورای شهر این شهر را به حاشیه برده است.
در رابطه با آخرین وضعیت انتخاب شهردار خرمدره، رئیس شورای اسلامی این شهر، میگوید: قطعاً تلاش خواهیم کرد که شهرداری کارآمد و کاربلد برای خرمدره انتخاب شود.
عینالدین رجبی با یادآوری اینکه در بحث انتخاب شهردار دو معیار قانون و معیارهایی که اعضای شورای شهر دارند در نظر گرفته شد، تصریح میکند: برای انتخاب شهردار نیز فراخوانی منتشر شد تا کسانی که از توانمندی لازم برخوردار هستند، سنجش شوند.
این مسئول با اشاره به اینکه با ارائه این فراخوان، رزومههای ارسالی از سوی شوراهای اسلامی شهر خرمدره مورد بررسی قرار گرفت، ادامه میدهد: این رزومهها به دقت بررسی شد و با قطعیت اعلام میکنیم در این بررسیها احجاف در حق کسی صورت نگرفت.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرمدره نیز در این رابطه میگوید: اعضای شورای اسلامی شهر خرمدره در کمال دقت و صبر و حوصله نزدیک به ۵۵ روز در بحث انتخاب شهردار با مشارکت و همدلی و از طریق فرآیند تعریف شده و کاملاً علمی مبتنی بر تعریف شاخصهای انتخاب شهردار برابر آئیننامه و رعایت ضوابط مربوطه و تعیین معیارهای انتخاب یک شهردار توانمند بعد از ارائه فراخوان و دریافت مدارک و مستندات متقاضیان و نیز پیگیری خود اعضای شورا در خصوص گزینههای پیشنهادی شهروندان برنامه کاری را شروع کردند.
سیدهفریبا شرفی با یادآوری اینکه در فراخوان بومی بودن شهردار البته در کنار شاخصهای تعریف شده نیز مورد نظر اعضای شورای اسلامی شهر بود، میافزاید: با توجه به تماسهای متعدد و درخواست ملاقات حضوری با برترین گزینه مورد نظر بومی با موافقت نکردن آنان مواجه شدیم که چندین بار این درخواستها تکرار شد.
این مسئول بیان میکند: در بین قریب به بیست متقاضی، بعد از بررسی مدارک شرایط دوازده گزینه برابر شاخصهای آئیننامه و شاخصهای موجود بود بعد از نزدیک به چهل ساعت بررسی و مصاحبه با اعضای شورا به چهار گزینه از بین دوازده گزینه رای دادند.
شرفی با بیان اینکه در مصاحبهها امیرهوشنگ نوریآرا، زارعپور، رزاق محمدی و شفیعی، حائز آرا برابر شدند، عنوان میکند: مجدداً مصاحبه دوم با این گزینهها انجام و توسط برخی اعضای شورای اسلامی شهر تحقیقات میدانی هم به طور فردی به عمل آمد و در جلسه بعد از مصاحبه دوم، امیرهوشنگ نوریآرا شهردار سابق با چهار رای انتخاب شد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرمدره، با یادآوری اینکه قطعاً هر انتخابی مواجه با موافقان و مخالفانی خواهد بود ولی تشخیص مصالح و منافع شهر و رضای پروردگار ملاک رایدهی همه اعضای شورا بود، تاکید میکند: در حال حاضر صورتجلسه به استان ارائه و پیگیریهای لازم انجام میشود.
وی با بیان اینکه درخواست ما از شهروندان، حفظ رعایت حرمت و احترام به آرای شورا است، ادامه میدهد: محاسن عملکرد شورای شهر خرمدره، وفاق و همدلی و اتحاد بین اعضا در راستای صرفاً رضایت الهی و حفظ منافع شهر و به دور از هر حاشیه و تنش و مطابق با عدالتمحوری، قانونمحوری و اخلاقمداری است، به همین خاطر امیدواریم همه شهروندان با رعایت موضوع فوق، همچنان در صف متحد حمایت از منتخبان خود با ارائه نظرات و پیشنهادات سازنده در راستای توسعه مدیریت شهری باشند.
شرفی اظهار میکند: طی قریب به دو ماه اکثر اوقات همه اعضای شورا در جلسات متعدد و طولانی مدت و حتی جلساتی بیش از شش ساعت در یک جلسه به طور جهادی و در عین حال با فرآیند علمی و درست و به طور دقیق بررسیهای فراوانی انجام داده که حاصل این عملکرد، انتخاب امیرهوشنگ نوریآرا بوده است.
این مسئول با اشاره به انتخاب شهردار منتخب شورای ابهر به عنوان گزینه شهرداری ابهر، تصریح میکند: در نهایت خود نوریآرا است که تصمیم خواهد گرفت در ابهر خدمت کند یا خرمدره.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرمدره خاطرنشان میکند: امیدواریم با بررسیهای مشکلات فراوان این شهر و شهروندان و ارائه برنامههای قوی و با درخواست جدی از شهردار در صورت تائید توسط مراجع ذیصلاح بتوانیم سرعت اجرای برنامهها را به طور جدی افزایش دهیم.
انتهای پیام
نظرات