• پنجشنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400052115175
  • خبرنگار : 30165

توضیح رئیس دانشگاه تهران در مورد یک خبر

توضیح رئیس دانشگاه تهران در مورد یک خبر

 رئیس دانشگاه تهران به اظهارات منتسب به خود در خصوص تعداد واکسن کرونا و فوت اعضای هیأت این دانشگاه توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی دانشگاه تهران در پی انتشار برخی از نقل قول‌ها در شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌ها در خصوص تولید تعداد واکسن کرونا در ایران و نیز اعضای هیأت علمی فوت شده به دلیل بیماری کووید توضیحاتی ارائه داد.

در توضیح دانشگاه تهران آمده است:

دکتر نیلی احمد آبادی رئیس دانشگاه تهران، روز شنبه ۱۶ مرداد ماه در نشست با خبرنگاران رسانه‌های مختلف در خصوص وضعیت واکسن کرونا در کشور به خبرنگاران گفت: «متاسفانه علیرغم پیگیری‌ها، دستگاه‌های ذی‌ربط حاضر به همکاری با یکدیگر و تشکیل یک ستاد ملی علم و فناوری برای مبارزه با ویروس کرونا نشدند و هر دستگاه کاری مجزا انجام داد و امروز شاهد هستیم که بیش از هفت نوع واکسن درحال تولید است.

 البته که به این موضوع در حوزه پژوهش ایرادی وارد نیست و باید روی انواع مختلف واکسن‌ها تحقیق کرد، اما در حوزه تولید این تعداد واکسن منطقی نیست. از آنجایی که منابع مالی، تخصصی و امکانات کشور امکان چنین سرمایه‌گذاری را ندارند، کشورهایی که منابع بیشتری از کشور ما در اختیار دارند مثل چین با بیش از یک میلیارد نفر جمعیت تنها دو واکسن را برای تولید معرفی می‌کنند، آن وقت چه منطقی است که در کشور ما باید برای تولید هفت واکسن سرمایه‌گذاری شود؟ این موضوع به نوعی حیف شدن منابع است».

رئیس دانشگاه تهران همچنین در خصوص تعداد اعضای هیأت علمی فوت شده به دلیل بیماری کرونا نیز گفت:«درباره تعداد اساتید فوت شده در دانشگاه تهران بر اثر کرونا ویروس آمار دقیقی ندارم، اما حدود بیست و چهار یا بیست و پنج نفر است، ضمن اینکه دو نفر از همکاران ما نیز در کوه دچار حادثه شدند و برخی از آنها نیز اساتید بازنشسته یا پیشکسوت بوده‌اند که باید از فوت شدگان بر اثر کرونا تفکیک شوند.

در خصوص آمار دانشجویان فوت شده بر اثر کرونا نیز باید بگویم که طبق آخرین اطلاعاتی که از دانشجویان گرفتیم، حدود پنج نفر از دانشجویان دانشگاه تهران بر اثر ابتلاء به کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این دانشگاه با توجه به مسئولیت اجتماعی خود با حساسیت زیادی موضوع مقابله با ویروس کووید ۱۹ را از آغاز شیوع این ویروس پیگیری کرده و اعتقاد داشته است که با توجه به پیچیدگی و تهدیدات پیشرو، علاوه بر اقداماتی که خود راسا و یا با همکاری سایر دانشگاه‌ها و مراکز انجام می‌دهد لازم است از منظر علم و فناوری در قالب یک کمیته ملی سازماندهی و هماهنگ شود که در این جهت پیشنهاد تشکیل یک ستاد علم و فناوری اولین بار در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ از سوی رئیس دانشگاه تهران خطاب به دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول وقت رئیس جمهوری، مطرح و در آن با هدف هم افزایی در زمینه‌های آموزش، تحقیقات و تدوین راهکارهای کلینیکی، تجهیزاتی و نوین مرتبط، که بعضاً در سازمانها و مراکز دولتی و خصوصی کشور در حال انجام هستند، پیشنهاد تشکیل «کمیته ملی علمی - پژوهشی مبارزه با کرونا» ارائه شده بود.

در این پیشنهاد همچنین ذیل «کمیته ملی علمی - پژوهشی مبارزه با کرونا»، تشکیل 11 کارگروه تخصصی از جمله کارگروه «تولید واکسن و دارو» متشکل از کارشناسان، متخصصان و محققان برجسته به عنوان بازوی علمی پژوهشی ستاد ملی مقابله با کرونا پیش‌بینی شده بود.

بدیهی است هرگونه نقل قول یا انتساب مطالبی خلاف یا غیر از آنچه که در بالا بدان اشاره شد، نادرست و برداشت شخصی افراد محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha