علیاصغر جمعهای در جمع خبرنگاران با اشاره به تاثیر مستقیم این روابط بر بخش تولید و معشت مردم اظهار کرد: اولین انتظار ما تولیدکنندگان از دولتمردان این است که تکلیف خود را با جامعه بینالمللی مشخص کنند.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی هر کالایی با قیمت بیشتر به دست ما می رسد افزود: به دلیل تحریمهای ظالمانه هر کالایی بین 6 تا 30 درصد گرانتر از دیگر کشورها به دست مردم می رسد.
عضو اتاق ایران با بیان اینکه هر کالای وارداتی چه تجهیزات و ماشین آلات تولید و چه مواد اولیه با هزینه بیشتری از قیمت واقعیاش به دست ما می رسد تصریح کرد: تا زمانی که روابط ما با دیگر کشورها اصلاح و عدیسازی نشود، این لطمهها به بخش خصوصی وارد خواهد شد.
جمعهای با بیان اینکه هزینههای انتقال پول و کالا بالاست افزود: مسوولان باید واقعبینانه به روابط اقتصادی نگاه کنند.
رئیس پارلمان بخش خصوصی در سمنان با بیان اینکه ارتباط با دیگر کشورها به معنای زیر بار ذلت رفتن نیست خاطرنشان کرد: همه کشورها با همدیگر ارتباط دارند و این به آن معنی نیست که همه زیر بار ذلت رفته باشند.
وی با بیان اینکه ما باید به دنبال روابط برد برد با دیگر کشورها باشیم اضافه کرد: جامعه اقتصادی و تولیدی کشور خواهان رفع موانع و مشکلات پیش روی تولید است.
جمعه ای همچنین از آنچه توقف"صدور پی در پی قوانین و دستورالعملهای متناقض"می خواند به عنوان دیگر مطالبه و خواسته بخش تولید از دولتمردان دولت سیزدهم نام برد و گفت: دولت باید یک نقشه راه برای بخش خصوصی ترسیم کند تا بخش خصوصی تکلیف خود را بداند.
وی با اشاره به آسیبهای وارده به بخش تولید در دوران کرونا خواستار تسریع در واکسیناسیون مردم شد و گفت: بخش مسوولیت اجتماعی اتاق ایران درخواستی در خصوص واردات واکسن و واکسیناسیون نیروهای بخش تولید ارائه داد اما متاسفانه علی رغم اخذ موافقت از رئیس جمهور وقت، این طرح به جایی نرسید.
وی با اشاره به لزوم واکسیناسیون کارگران گفت: انتظار ما این بود که نیروهای تولید و کارگران نیز در اولویت واکسیناسیون قرار بگیرند. همکاران ما آمادگی داشتند که خود واکسن وارد و نیروهای کارگری را واکسیناسیون کنند اما متاسفانه این مهم نیز محقق نشد.
این فعال اقتصادی به قطع برق واحدهای تولیدی در این چند ماهه اشاره و تصریح کرد: قطع برق به صنایع آسیب جدی وارد کرده است. در برخی واحدها قطع بدون اطلاع برق هزینه های زیادی به تولیدکننده ها وارد کرده چرا که برخی کوره ها قبل از خاموشی باید کاملا تخلیه می شدند لذا با قطع بی اطلاع برق، لطمات زیادی دیدند.
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان از بررسی زیان های ناشی از قطع برق در صنایع استان خبر داد و گفت: براساس این بررسی ها قطع برق بیش از 400میلیارد تومان به صنایع در استان سمنان زیان وارد کرده است.
وی با بیان اینکه صنایع استان بیشترین همکاری را با اداره برق داشتند تصریح کرد: متاسفانه با وجود این همکاری ها، ساعات قطع برق نیز دو برابر شده است.
انتهای پیام
نظرات