• سه‌شنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۷:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400051913981
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

معاون استاندار خراسان جنوبی:

علل پایین بودن سن امید به زندگی در خراسان جنوبی شناسایی شود

علل پایین بودن سن امید به زندگی در خراسان جنوبی شناسایی شود

ایسنا/خراسان جنوبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این استان رتبه دوم ثبت ازدواج در کشور را دارد، گفت: سن امید به زندگی در استان نسبت به میانگین کشور پایین‌تر است که باید در زمینه شناسایی علل و عوامل تاثیرگذار در این حوزه دقت شود.

ناصر خوش‌خبر، امروز سه‌شنبه ۱۹ مرداد در نشست شورای هماهنگی ثبت احوال استان افزود: باید اقداماتی که سبب ایجاد انگیزه بیشتر در جوانان و میل به ازدواج و تشکیل خانواده می‌شود را تقویت کرد چراکه این مهم برای آینده استان نیاز است.

به گزارش ایسنا، وی  با بیان اینکه میزان ازدواج در استان ۸.۷ درصد و میانگین کشوری ۶.۸ است، اما همچنان باید این روند تقویت شود، بیان کرد: خراسان جنوبی رتبه دهم جمعیت سالمندی کشور را دارد لذا باید برای جمعیتی که هر روز پیرتر می‌شود چاره اندیشی کرد که ایجاد بسترهای لازم برا ازدواج و تمایل زوجین برای فرزندآوری بسیار مهم است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: برای تقویت و ایجاد انگیزه در این زمینه هم باید در عرصه فرهنگی و هم اقتصادی اقدام شود تا زوجین با اطمینان بیشتری به امر مهم فرزندآوری توجه کنند.

وی تصریح کرد: عدم تمایل به ازدواج و فرزندآوری خطر جدی برای جمعیت کشور و استان است چراکه جمعیت جوان هر کشور می‌تواند نقش کلیدی در همه عرصه‌ها داشته باشد.

خوش‌خبر با اشاره به وضعیت ثبت دیگر وقایع حیاتی در استان، گفت: شرایط برخی شهرستان در حوزه طلاق، مرگ و میرها به ویژه نرخ امید به زندگی نیاز به مداخله برای بررسی علل و عوامل این پدیده دارد.

وی ادامه داد: سن امید به زندگی در استان نسبت به میانگین کشور پایین‌تر است که باید در زمینه شناسایی علل و عوامل تاثیرگذار در این حوزه دقت شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: شاید برخی از مولفه‌هایی که در استان وجود دارد قابل پیگیری در کمیته‌های تخصصی ذیل شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان باشد که باید با احصا و هدایت آن، برنامه‌ریزان به راحتی بتوانند اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه اطلاعاتی که توسط ثبت احوال اعلام شد باید نقشه راه برنامه‌ریزی ما باشد، بیان کرد: برنامه‌ریزی در حوزه‌های مختلف استان باید برگرفته از اطلاعات وقایع حیاتی در استان باشد.

خوش خبر  با اشاره به پروژه ایجاد پایگاه سببی نسبی ثبت احوال استان، یادآور شد: این پروژه در راستای نهادینه کردن دولت الکترونیک و تقویت سیستم ثبت احوال با هدف ارتقا و دقت در اسناد هویتی از اهمیت زیادی برخوردار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha