• شنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۷:۲۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1400051610707
  • خبرنگار : 71263

کرونای دلتا عامل ریزش هفتگی سنگین نفت شد

کرونای دلتا عامل ریزش هفتگی سنگین نفت شد

قیمت نفت تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به متاثر شدن تقاضا برای سوخت در پی شیوع کرونای دلتا، روز جمعه حدود یک درصد سقوط کرد و بزرگترین کاهش هفتگی در ۹ ماه گذشته را رقم زد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۵۹ سنت معادل ۰.۸ درصد کاهش، در ۷۰ دلار و ۷۰ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۱ سنت معادل ۱.۲ درصد کاهش، در ۶۸ دلار و ۲۸ سنت در هر بشکه بسته شد.

نفت برنت برای کل هفته بیش از شش درصد کاهش قیمت داشت که بزرگترین کاهش هفتگی در چهار ماه گذشته بود و شاخص نفت آمریکا حدود هفت درصد کاهش پیدا کرد که بزرگترین کاهش هفتگی در ۹ ماه گذشته بود.

قیمتهای نفت در پی افزایش جهانی موارد ابتلا به ویروس کرونا که مربوط به شیوع نوع به شدت مسری کرونای دلتاست، در سه روز نخست هفته گذشته ریزش کرده بودند اما روز پنج شنبه تحت تاثیر تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه روند نزولی قیمت‌ها متوقف شده بود.

آمار روزانه ابتلا به کووید ۱۹ در آمریکا به بالاترین میزان در شش ماه گذشته صعود کرده و ژاپن و چین هم محدودیت‌هایی را برای متوقف کردن شیوع ویروس وضع کرده اند. شیوع کرونای دلتا در کشورهای مصرف کننده بزرگ نفت نگرانی‌ها نسبت به محدود شدن دوباره سفرها و آسیب دیدن تقاضا برای سوخت را برانگیخته است.

جیم ریتربوش، رییس شرکت ریتربوش و آسوشیتس اظهار کرد: افزایش محدودیت‌های سفر در چین زیر میکروسکوپ معامله گران قرار گرفته و ممکن است به عامل تاثیرگذار بر قیمت‌ها در ماه جاری تبدیل شود.

جو بایدن، رییس جمهور آمریکا اعلام کرد که آمار ابتلا به کووید ۱۹ در این کشور پیش از این که کاهش پیدا کند، اوج بیشتری می گیرد و کرونای دلتا آسیب بی موردی به این کشور وارد می کند.

عامل دیگری که در کاهش قیمت‌ها موثر بود، رشد ارزش دلار در پی انتشار آمار اشتغال ماهانه بهتر از حد مطلوب در آمریکا بود. دلار قوی‌تر نفت را که به این ارز قیمت گذاری می شود برای خریداران غیرآمریکایی گران‌تر می کند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز روز جمعه اعلام کرد شرکت‌های انرژی آمریکایی هفته گذشته برای پنجمین هفته در شش هفته گذشته به شمار دکل‌های حفاری نفت و گاز طبیعی اضافه کردند.

شمار دکل‌های حفاری نفت و گاز طبیعی در هفته منتهی به ششم اوت، سه حلقه افزایش یافت و به ۴۹۱ حلقه رسید. شمار دکل‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۴۴ حلقه معادل ۹۹ درصد افزایش یافت. شمار دکل‌های حفاری نفت آمریکا از رکورد پایین ۲۴۴ حلقه در هفته منتهی به ۱۴ اوت سال ۲۰۲۰ بیش از دو برابر افزایش یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha