به گزارش ایسنا، محمود واعظی در حاشیه آخرین جلسه هیئت دولت دوازدهم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به نظرم مردم ما آنچه که مورد استفاده روزمرهشان قرار میگیرد حقشان محسوب میشود، تصریح کرد: اگر الان هر خانوادهای از فضای مجازی انواع و اقسام استفاده را دارد که از آموزش گرفته تا دریافت خدمت را شامل میشود، این حق آنان است.
وی با تاکید بر اینکه مجلس برای این تشکیل نشده که حق را محدود کند، افزود: من خودم جزو کسانی هستم که همواره با محتوای نامناسب و اخبار دروغ مخالفم و حتماً هم میگویم که برای بخش محتوای نامناسب و غیراخلاقی باید دولت و مجلس مدیریت کند اما به بهانه این نباید کل فضای مجازی را فیلتر و مسدود کرد.
رییس دفتر رییسجمهوری ادامه داد: فکر میکنم این طرح ابهامات زیادی دارد و باعث میشود که مقداری از کسب و کارها آسیب ببیند یا از بین برود و باعث میشود فعالیتهای علمی و دانشگاهی محدود شود. بسیاری از نخبگان ما از علوم و اطلاعات بینالمللی استفاده میکنند، اینکه با این طرح به عنوان صیانت، فضایی را ایجاد کنند که به تدریج منجر به مسدودیت در فضای مجازی شود را به مصلحت نمیدانم.
واعظی در پاسخ به این پرسش که واکنش دولت به ادعای برخی درباره اینکه روحانی زمین سوخته به رییسی تحویل میدهد چیست، اظهار کرد: اینکه آدم همینطوری حرف بزند اصلاً معنا ندارد، زمین سوخته یعنی چه؟ این همه طرحهایی که آقای رئیسجمهوری الان دارد افتتاح میکند و محصول این طرحها از جمله پتروشیمی، راهها و راهآهنها که ارزآوری دارد، زمین سوخته است؟ ما که نمیتوانیم اینها را همراه خودمان ببریم! اینها میماند برای دولت بعد.
وی یادآور شد: این تعداد پتروشیمی که افتتاح شده و حجم صادرات آنها و افزایش حجم صادرات فولاد ما، همه این موارد برای چه کسی سود دارد؟ برای دولت بعد و در آینده برای مردم.
رییس دفتر رییسجمهوری تصریح کرد: ما با وجود خشکسالی محصولات کشاورزی را از ۹۵ میلیون تن در سال ۹۲ به بیش از ۱۲۵ میلیون تن در حال حاضر رساندیم، این زمین سوخته است؟
واعظی افزود: زمین سوخته معنایش این است که تمام امکانات کشور از بین رفته باشد و کسی نتواند استفاده کند اما اینجا بعکس است و تمام امکانات کشور در خدمت آینده قرار گرفته است.
انتهای پیام
نظرات